banner
Gündem

Seracılara destek

“sera demek umut demek, umut demek kop demek” aksaray”a bağlı gücünkaya köyünde yapımı devam eden seraların kontrolü amacıyla tarım ve orman İl müdürü bülent saklav, koordinasyon ve tarımsal veriler Şube..

Seracılara destek
banner

“sera demek umut demek, umut demek kop demek”
aksaray”a bağlı gücünkaya köyünde yapımı devam eden seraların kontrolü amacıyla tarım ve orman İl müdürü bülent saklav, koordinasyon ve tarımsal veriler Şube müdürü mehmet ercan ve proje birimi denetimlerde bulundu.
kop kırsal kalkınma projesi kapsamından gücünkaya ve laleli köylerinde yapımına 2 nisan 2019 tarihinde başlanan sera yapımına % 70 oranında destek sağlandığı belirtildi. toplam 16 çiftçinin % 30 ödeme ile yararlandığı seraların son teslimat tarihinin 10 mayıs 2019 olduğu söylendi.
yapılan yeni seralar ile sera varlığı yönünden zenginleşen gücünkaya ve laleli köylerinin aksaray”ın tarımı için katma değer sağlayacağını belirten tarım ve orman İl müdürü saklav,  “çiftçilerin her zaman yanındayız.” dedi. (haber merkezi)
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası