banner
Gündem

Sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

  aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğü ekipleri şehir genelinde asfalt yenileme ihtiyacının olduğu noktalarda sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.   aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğü ekipleri şehir genelinde asfalt..

Sıcak asfalt  çalışmaları  devam ediyor
banner

 
aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğü ekipleri şehir genelinde asfalt yenileme ihtiyacının olduğu noktalarda sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.
 
aksaray belediyesi fen İşleri müdürlüğü ekipleri şehir genelinde asfalt yenileme ihtiyacının olduğu noktalarda sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.
 
fen İşleri müdürlüğü ekipleri yapılan program kapsamında çiftlik mahallesi, hürriyet mahallesi ve ihtiyaç duyulan mahallelerde asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyor.
 
Şehir genelindeki ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına önem verdiklerini belirten aksaray belediye başkanı evren dinçer, “çalışmalarımız asfalt yenileme ihtiyacının olduğu şehrin mahalle ve sokaklarında devam ediyor. fen İşleri müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz şehrimizin dört bir tarafında asfalt dökümü, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ayrıca bazı noktalarda kaldırım yenileme çalışması da devam ediyor. yapılan çalışmaları düzenli olarak inceleyerek çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyoruz. yaptığımız plan doğrultusunda mahallelerimizde aşırı kullanılan yolları temiz ve kullanılabilir hale getiriyoruz. daha yaşanılabilir bir aksaray için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası