banner
13

Şifa deposu taze sıkılmış meyve suyu

‘mÜŞterİler meyvelerİn doĞal tatlarina aliŞtiklari zaman hazir meyve sularini tÜketemİyor” tost-food işletmesi sahibi mustafa sevgiç, soğuk havalarda grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanmamak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak isteyenlere taze..

Şifa deposu taze  sıkılmış meyve suyu
banner

‘mÜŞterİler meyvelerİn doĞal tatlarina aliŞtiklari zaman hazir meyve sularini tÜketemİyor”

tost-food işletmesi sahibi mustafa sevgiç, soğuk havalarda grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanmamak için bağışıklık sistemini güçlü tutmak isteyenlere taze sıkılmış meyve sularını öneriyor.
sağlık bilinciyle hizmet veren tost-food işletmesi tüketicilerin lezzetli, bir o kadar da besleyici olan içecekleri tüketmesi için hizmet veriyor.
hazırladıkları meyve sularının şifa deposu olduğunu dile getiren sevgiç, “soğuk kış günlerinde, beklenen yağışlarında gerçekleşmemesi nedeniyle ciddi bir salgın var. bu salgından korunmak için de c vitamini gerekiyor. yaptığımız içecekle vücudumuz için gerekli olan bu vitamini sağlamaya çalışıyoruz. müşterilerimizin isteklerine göre sade ve karışık meyve suyu hazırlıyoruz. kendi hazırladığımız özel karışımlarda var” dedi.
İşlerinin güzel gittiğini söyleyen sevgiç, “taze sıkılmış meyve suları her mevsim yoğun olarak tüketiliyor. İnsanlar yazın serinlemek için, kışında salgınlardan ve hastalıklardan korunmak için tüketiyor. taze meyve suyunu içen müşterilerimiz bu meyvelerin doğal tatlarına alıştıkları zaman hazır meyve sularını tüketemiyor” diye konuştu.
‘her meyve Özel olarak gelİyor”
meyveleri özel olarak getirttiğini aktaran sevgiç, “portakal antalya”dan, çilek mersin”in anamur ilçesinden gelir. hangi meyve en iyi nerede yetişiyorsa meyvelerimizi oradan getirttiriyoruz. annelerin evde yaptığı katkısız meyve sularının aynısını hazırlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
ev sahipliği yaptığımız maçlarda sporculara içecek hazırlıyoruz şeklinde konuşan sevgiç şunları söyledi: “saha da birebir antrenmandan sonra sporcularımıza ikram ediyoruz. aksarayımıza katkı sağlaması ve sporcularımızın gerekli vitamini alması bizim için çok önemli”
günlük olarak katkısız meyve suyunun tüketilmesi gerektiğini aktaran sevgiç, “meyve suları ise bağışık sistemini güçlendirici etkiye sahip. bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi için bu mevsimden itibaren tüketilmesini gerekiyor” dedi. foto-haber: Şeyda coŞar
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası