banner
Spor

SİYAH BEYAZLI EKİP 57 GÜNDÜR DEPLASMANDA YENİLMİYOR

tff 3üncü ligde mücadele eden aksaray belediyespor, deplasmanda 57 gündür yenilmezken 540 dakika ise yeşil zemin üzerinde deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi. deplasmanda en son mağlubiyetini 72 gün önce urfa deplasmanında..

SİYAH BEYAZLI EKİP 57 GÜNDÜR DEPLASMANDA YENİLMİYOR
banner

tff 3üncü ligde mücadele eden aksaray belediyespor, deplasmanda 57 gündür yenilmezken 540 dakika ise yeşil zemin üzerinde deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi. deplasmanda en son mağlubiyetini 72 gün önce urfa deplasmanında karaköprü karşısında 1-0″lık skor ile mağlubiyet alan siyah beyazlılar 29 eylül”de İzmir”de buca maçı ile deplasman maçlarında ilk galibiyetinin yanında büyük bir çıkış yakaladı. sezonun ilk deplasman galibiyetini buca karşısında alan siyah beyazlılar ordu, erzin, erzincan ile golsüz berabere kalırken çatalca ile 3-3 berabere kaldı. son oynadığı kızılcabölük maçı ile tam 57 gün sonra deplasmanda yeniden galibiyetle tanıştı. lig”in 5″üncü haftasında bucaspor”a karşı karşı 0-2″lik skor alan siyah beyazlılar bu tarihten sonra dış sahada oynadığı mücadeleleri kaybetmedi. aksaray belediye spor, ligde son oynadığı 6 deplasman maçında 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. ligde tek deplasman yenilgisini ise 3″üncü hafta 1-0″lık skor ile karaköprü karşısında aldı.
tff 3″üncü ligde 14 haftalık periyotta 7 deplasman maçında 2 galibiyet, 1 yenilgi ve 4 beraberlik alan temsilcimiz, rakip ağları 7 kez sarsarken kalesinde ise 5 gol gördü. deplasmanda 4 maçta ise kalesini gole kapattı. siyah beyazlılarda ilk devrenin son deplasman perdesi16″uncu hafta oynanacak tokat maçı ile kapanacak.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası