banner
Spor

Siyah beyazlılar Sarıyerspor hazırlıklarını tamamladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 36. Haftasında oynayacağı Sarıyerspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. Maç 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Dağılgan..

Siyah beyazlılar Sarıyerspor hazırlıklarını tamamladı
banner

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Motolux 68 Aksaray Belediyespor ligin 36. Haftasında oynayacağı Sarıyerspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor. Maç 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Dağılgan Stadı’nda oynanacak. Maçı Hakem  Lütfullah Aslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Muhammed Yıldız, Orhan Timurtaş ve Burak Kamalak yapacak.

Teknik patron Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan maç antrenmanı, ısınma ve pas çalışmasıyla başladı. 2’ye 2 dar alanda top kazanma ve savunma-hücum çalışmasıyla devam eden idman, kondisyon çalışmalarıyla sona erdi.

Siyah beyazlı ekip ligde 10 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 13 yenilgi alarak 41 puanla 12’inci sırada yer alıyor. İstanbul temsilcisi Sarıyerspor ise 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak 34 puanla 16’ncı sırada yer alıyor.

SAHAMIZDAKİ SON MAÇIMIZA TÜM SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ

Takımın son durumunu değerlendiren teknik direktör Şaban Yıldırım, “Takımımızda  Cengiz, Şener ve Recep sakat ve Hakan ile Ercan ise sarı kart cezalısı Fatih ise kırmızı kart cezalısı olduğu için 6 oyuncumuz Sarıyer maçında oynayamayacak. Ligde sahamızdaki son maçımızı oynayacağız. Eksiklerimizin yerine başka futbolcularımız forma şansı bulacak. Onun için Sarıyerspor maçı bizim için çok önemli. Sahamızda iyi mücadele edip hanemize 3 puanı taraftarlarımızın desteğiyle yazdırmak istiyoruz. 37’inci haftada ise Düzcespor deplasmanına gidip ligi tamamlayacağız. Son haftayı ise bay geçeceğiz.  Pazar günü ligin son maçına sporseverleri bekliyoruz. Sahamızda kazanıp galibiyeti taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz” diye konuştu. Haber: Erkan ALTUNTAŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası