banner
Siyaset

​‘Siyaset istismar etme yeri değildir’

aksaray milletvekili ramazan kaşlı: “siyaset; samimi insanların duygularını oy alabilmek adına istismar etmek değil, gereğini yapmaktır” dedi. kaşlı yaptığı yazılı basın açıklamasında, Ülkücü hareketin toplumun kanayan yaralarına daima parmak basacak,..

​‘Siyaset istismar etme yeri değildir’
banner

aksaray milletvekili ramazan kaşlı: “siyaset; samimi insanların duygularını oy alabilmek adına istismar etmek değil, gereğini yapmaktır” dedi.
kaşlı yaptığı yazılı basın açıklamasında, Ülkücü hareketin toplumun kanayan yaralarına daima parmak basacak, sorunu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçireceğini, chp”nin ise istismar siyaseti ile günü kurtarma uğraşından başka bir şey yapmadığını dile getirdi.
kaşlı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu”nun büyükşehirlerde toplantılar yaparak samimi duygularını istismar ettiği; kapıcı, kağıt toplayıcı ve temizlik görevlisi olan vatandaşlarımız, orta anadolunun ücra köylerinden geçimini sağlamak amacıyla büyükşehirlere göç etmiş hemşerilerimizdir.
kağıt toplayıcıları ve temizlik görevlileri ile bir araya gelip kamu düzenine ve düzenlemelere rağmen onlara "yanındayız" diyen chp genel başkanı kılıçdaroğlu, bu insanları kuralları çiğnemeye, sağlıksız çalışma şartlarını sürdürmeye ve siyaseten istismara yönelmiştir.
gayrisıhhi şartlarda evine ekmek götürmeye çalışan insanları sırf muhalefet olsun diye istismar etmek yerine onların bugünleri ve gelecekleri için çalışmak asli amacımız olmalıdır.
Özellikle aksaray”mızın hasandağı yöresinde bulunan dikmen, karacaören, akçakent, gözlükuyu, taşpınar gibi köylerimizden geçimini sağlamak için İstanbul, İzmir, ankara başta olmak üzere büyükşehirlere olan bu göçü önlemek adına türk milliyetçilerinin yaptığı bu insanlarımızı nitelikli eğitime kavuşturmak, iş ve aş sahibi yapmak, türk gençliğinin kalifiye meslekler edinmesini sağlamaktır.
liderimiz devlet bahçeli”nin 11 yıl önce gördüğü ve milliyetçi hareket partisi olarak eğitime verdiğimiz öneme binaen seçim beyannamemizde de yer alan “okulsuz her köye bir eğitim konağı” projesiyle liderimiz bahçeli işareti doğrultusunda Ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfımızın, milli eğitim bakanlığımıza devrettiği oğuz ata eğitim konağı aksaray dikmen köyünde 2011 yılında eğitim hayatına kazandırılmıştır.
dikmen oğuz ata İlköğretim okulunda şu an 160 öğrencimiz eğitim ve öğretimine devam etmektedir. Ülkücü hareket toplumun kanayan yaralarına daima parmak basacak, sorunu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçirecektir. chp ise istismar siyaseti ile günü kurtarma uğraşından başka bir şey yapmamaktadır” dedi.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası