banner
13

Sokak lezzeti: köfte ekmek

cafer Ökçesiz, dedesinden babasına, babasından kendisine geçen mesleği devam ettiriyor. eşi eli birlikte hazırladıkları ürünleri yıllardır değişmeyen lezzetiyle aksaray halkına sunuyor. İşletme olarak ilkelerinin var olduğunu belirten Ökçesiz, “müşterilerimizi özel..

Sokak lezzeti:  köfte ekmek
banner

cafer Ökçesiz, dedesinden babasına, babasından kendisine geçen mesleği devam ettiriyor. eşi eli birlikte hazırladıkları ürünleri yıllardır değişmeyen lezzetiyle aksaray halkına sunuyor.
İşletme olarak ilkelerinin var olduğunu belirten Ökçesiz, “müşterilerimizi özel olarak ağırlarız. hızlı ve güler yüzlü olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. babam ve dedemde lokantacıydı. bu mesleği yıllar sonra ellerinden aldım. onların geleneğini yürütüyorum” şeklinde konuştu.
İşe nasıl başladığını anlatan Ökçesiz, “Önce gözleme yaparak başladığımız işe daha sonra ızgara çeşitlerimizi ekledik; adana kebap, tavuk şiş ve köfte gibi. bunları en kaliteli ürünlerden kendimiz hazırlıyoruz. en çok beğenilen ürünlerimiz arasında köfte yer alıyor ”dedi.
köftenin sırrından bahseden Ökçesiz, “kullandığımız tüm malzemeleri özenle seçiyor, özenle işliyoruz. köftenin özelliği baharat çeşitliğinin fazla olması. esas lezzeti ise mangalda pişmesi. genelde işletmelerde köfteleri doğalgaz ocaklarda yapıyorlar. oda lezzetini değiştiriyor. ayrıca köftemize yardımcı ürün girsin istemiyoruz. dolayısı ile bu nefis ürünümüze bu şekilde sahip çıkmış olacağız” diye konuştu.
İşlerinin mevsimlik olmadığını dile getiren Ökçesiz, “sadece yazın değil, kışın da sabit müşterilerimiz var buraya gelen ikinci adresi olarak belirliyor ve kolay kolay vazgeçemiyor. Özellikle banka da çalışan memurlar ve esnaflar için burası vazgeçilmez bir yer oluyor" dedi.
fiyatların kaliteye oranla çok uygun olduğunu belirten Ökçesiz, ekmek arasını 10 tl, tek kişilik porsiyonu ise 18 tl”ye satarak her kesimden insanın yiyebilmesine olanak sağladığını söyledi. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası