banner
Gündem

Sosyal Bilimler MYO öğrencileri Başkan Dinçer’in misafiri oldu

aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray Üniversitesi (asÜ) sosyal bilimler meslek yüksekokulunda öğrenim gören öğrenciler ile bir araya geldi. aksaray belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen kariyer sohbetleri adlı programda aksaray Üniversitesi..

Sosyal Bilimler MYO öğrencileri Başkan Dinçer’in misafiri oldu
banner

aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray Üniversitesi (asÜ) sosyal bilimler meslek yüksekokulunda öğrenim gören öğrenciler ile bir araya geldi.
aksaray belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen kariyer sohbetleri adlı programda aksaray Üniversitesi kariyer geliştirme ve araştırma merkezi müdürü Öğretim görevlisi seyfullah gümüşok, müdürü yardımcıları Öğretim görevlisi esra soyu, Öğretim görevlisi oğuzhan demiray ve öğrenciler, dinçer ile bir araya geldi.
zinciriye medresesi toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada başkan dinçer, gençlere aksaray belediyesi olarak hayata geçirmek istediği projeler hakkında bilgi verdi.
aksaray Üniversitesinde öğrenim gördüğü dönemde mevcut üniversitenin şartlarından bahseden evren dinçer, üniversite eğitiminden sonra kariyer hayatından bahsetti.
aksaray”ın kent estetiği hakkında öğrencilere bilgi aktaran evren dinçer aksaray”da tanıtılmayı bekleyen değerlerin ön plana çıkartmak için çalışmalar yapıldığını belirtti.
aksaray belediyesi olarak hayata geçirilmek istenilen projelerde gençlerin fikirlerinin önemli olduğunun altını çizen belediye başkanı evren dinçer üniversiteli gençlere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.
doĞru karİyer seçİmİ İçİn gayret gÖsterİyoruz
Öğrencilerin kariyer planlamasında ve geleceğe dair interaktif bireyler olmasında bu tür programları önemsediklerini ifade eden kariyer merkezi müdürü Öğr. gör. seyfullah gümüşok; merkezlerinin çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
aksaray Üniversitesi öğrencilerinin kariyer seçimlerinde doğru karar vermelerine destek olmayı amaç edindiklerini ifade eden gümüşok; “merkezimiz “Önce İnsan”” düşüncesinden hareketle sunduğu hizmet kalitesi, ürettiği bilgi ve değerlerle yalnızca bölgesel ve ulusal değil ülke sınırlarını da aşarak uluslararası arenada da yer alacak kaliteli insan kaynağı yetiştirmeyi ve geliştirmeyi kendine ilke edinmiştir. bu kapsamda aktif öğrencilerimize staj imkanı sağlamak, mezun olmuş ve olacak öğrencilerimize kariyer ve iş hayatında çeşitli olanaklar sağlayarak doğru kariyer seçimi yapmalarına imkan tanımak için gayret gösteriyoruz. bu amaç doğrultusunda yaptığımız çalışmalara her daim destek olan ve katkı sunan Üniversitemiz rektörü prof. dr. yusuf Şahin”e, rektör yardımcılarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
gençlerin sorularına cevap veren belediye başkanı evren dinçer programa katılımlarından dolayı Öğretim görevlisi seyfullah gümüşok”a, Öğretim görevlisi esra soyu”ya, Öğretim görevlisi oğuzhan demiray”a ve öğrencilere teşekkür etti. haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası