banner
Gündem

​SOSYAL ÇALIŞMA PROGRAMI İLE ÖĞRENCİLER İŞBAŞINDA

Üniversite öğrencileri iş başı yaptı aksaray İl tarım ve orman müdürlüğü”nün aksaray çalışma ve İş-kur İl müdürlüğü ile imzalamış olduğu sosyal çalışma programı protokolü kapsamında 13 üniversite öğrencisi aksaray İl..

​SOSYAL ÇALIŞMA PROGRAMI İLE ÖĞRENCİLER İŞBAŞINDA
banner

Üniversite öğrencileri iş başı yaptı
aksaray İl tarım ve orman müdürlüğü”nün aksaray çalışma ve İş-kur İl müdürlüğü ile imzalamış olduğu sosyal çalışma programı protokolü kapsamında 13 üniversite öğrencisi aksaray İl tarım ve orman müdürlüğü”nde istihdam edilecek. Öğrenciler 08 temmuz 30 eylül 2019 tarihleri arasında haftada 3 gün çalışacak.
konuyla ilgili yapılan açıklamada; “sosyal çalışma programında istihdamın korunması ve artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel politika gerektiren grupların işgücü piyasasına kazandırılmasına yardımcı olmak üzere düzenlenen aktif işgücü hizmetleri kapsamında mesleki eğitim kursları, işgücü eğitim programları, girişimcilik eğitim programları, toplum yararına programlar, iş ve meslek danışmanlığı faaliyetleri ve tasarlanacak olan diğer kurs, program, proje ve özel uygulamalar ile bunların uygulanmasına ilişkin usul ve esaslarını belirlemek amaç edinmiştir.”denildi.
İl tarım ve orman müdürü bülent saklav öğrencilerimize çalışacakları şubeler ve faaliyet alanları ile alakalı genel bilgiler vermiş olup sosyal çalışma programının verimli geçmesini temennisinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası