banner
Gündem

Sosyal konut projesi İstiklal Mahallesi’nde hayata geçiyor

vatandaşların merakla beklediği sosyal konut projesi İstiklal mahallesi”nde hayata geçiyor.   belediye başkanı dr. evren dinçer”in girişimleriyle aksaray belediyesi ve tokİ işbirliğinde dar gelirli ailelere yönelik yapılacak olan sosyal konut..

Sosyal konut projesi İstiklal Mahallesi’nde hayata geçiyor
banner

vatandaşların merakla beklediği sosyal konut projesi İstiklal mahallesi”nde hayata geçiyor.
 
belediye başkanı dr. evren dinçer”in girişimleriyle aksaray belediyesi ve tokİ işbirliğinde dar gelirli ailelere yönelik yapılacak olan sosyal konut projesinin temel kazısı başladı. İstiklal mahallesi”nde hayata geçecek sosyal konutlar, 2+1 ve 3+1 daire tipinde yöresel mimariye uygun olarak inşa edilecek.
 
çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği bakanlığı tokİ tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için başlatılan proje kapsamında aksaray”a inşa edilecek 694 adet konutun yapımına başlandı. başkan dinçer, sosyal medya hesabından seçim vaatleri arasında yer alan dar gelirli ailelere konut projesi için ilk adımın atıldığını duyurdu.
 
sosyal konut projesinin takipçisi olacaklarını belirten başkan dinçer, “belediyemiz ve tokİ işbirliğinde çok önemli bir projeyi daha şehrimizde başlatarak düşük maliyetle dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapacağız. bu projeden faydalanacak hak sahipleri kira öder gibi ev sahibi olacak. sosyal konut projemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası