banner
Gündem

​Sultanhanı Türkiye’de Bir Marka

  aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sultanhanı kaymakamı murat karasu”ya nezaket ziyaretinde bulundu.   aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sultanhanı kaymakamı murat karasu”ya nezaket..

​Sultanhanı Türkiye’de Bir Marka
banner

 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sultanhanı kaymakamı murat karasu”ya nezaket ziyaretinde bulundu.
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sultanhanı kaymakamı murat karasu”ya nezaket ziyaretinde bulundu.
 
beraberinde rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, eğitim fakültesi dekan yardımcısı doç. dr. muhammet sarı, teknik bilimler myo müdürü Öğretim görevlisi bektaş ayık ve sağlık bilimleri enstitüsü sekreteri abidin Ünal”la birlikte gerçekleşen ziyarette Şahin, ilçenin tarihi ve turistik bakımdan türkiye”nin en önemli merkezlerinden birisi olduğunu belirtti. İlçede özellikle halı ve halı tadilatı sektörünün ciddi şekilde geliştiğini ve bu yanıyla sultanhanı”nın bir marka olduğunu kaydeden Şahin, “biz de ilçemizin potansiyeline katkı sunmak adına çalışıyoruz. bu manada yerel idare ile her zamanki gibi ahenk içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
kaymakam murat karasu da, Şahin”e ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür etti.
 
sultanhani İçİn samİmİyet İçerİsİnde çaliŞiyoruz
 
aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, sultanhanı İlçesinde, teknik bilimler myo”ya bağlı şekilde faaliyet gösteren halı ve halı tadilatı programının, sektöre akademik manada katkılar sağladığını belirtti.
 
sultanhanı İlçesi”ndeki personelle istişare toplantısında bir araya gelen rektör Şahin, geleneksel tekstillerin korunmasına yönelik programın hem ilçeyle uyumlu olması, hem kültürel özelliklerin yaşatılması ve geliştirilmesi, hem de insan kaynaklarının yetiştirilmesi bakımından önemli olduğuna dikkat çeken Şahin, yeni bazı programlarla da ilçedeki öğrenci potansiyelinin geliştirildiğini söyledi. aynı şevk ve azimle, samimiyet içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden rektör Şahin, “tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar ve işlerinde kolaylıklar diliyoruz” dedi.
 
Şahin, daha sonra akademik ve idari personeli dinledi, önerilerini aldı ve yeni döneme dair hazırlık çalışmaları hususunda istişarelerde bulundu. 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası