banner
Gündem

​Süt Birliği üyelerine ücretsiz küpe takacak

aksaray süt üreticileri birliği ile İl gıda, tarım ve hayvancılık İl müdürlüğü arasında imzalanan protokolle ilimizde süt üreticileri birliği üyelerinin buzağı küpelerini ücretsiz olarak takma yetkisi verilmesi protokolü imzalandı.  aksaray..

​Süt Birliği üyelerine ücretsiz küpe takacak
banner

aksaray süt üreticileri birliği ile İl gıda, tarım ve hayvancılık İl müdürlüğü arasında imzalanan protokolle ilimizde süt üreticileri birliği üyelerinin buzağı küpelerini ücretsiz olarak takma yetkisi verilmesi protokolü imzalandı.  aksaray süt üreticileri birliği ile İl gıda, tarım ve hayvancılık İl müdürlüğü arasında imzalanan protokolle ilimizde süt üreticileri birliği üyelerinin buzağı küpelerini ücretsiz olarak takma yetkisi verilmesi protokolü imzalandı. aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin”in 4 yıldır üyelerine bedelsiz küpe takmak için yaptığı mücadele de bugün için meyvesini vermiş oldu. birlik başkanı esat zengin”in şimdiki mücadelesi de birliklerin üyelerine ücretsiz aşılama yapmasının verilmesini istiyor.
İl gıda, tarım ve hayvancılık İl müdürlüğünde yapılan protokol imzalama programına, gıda, tarım ve hayvancılık İl müdürü bestamizabun ile aksaray süt üreticileri birliği başkanı esat zengin ve tarım İl müdürlüğü hayvan sağlığı Şube müdürü bülent saklavile süt üreticileri birliği yöneticisi süleyman bölükbaş”ta katıldı.
bakanliĞimiza teŞekkÜr edİyorum
süt Üreticileri birliğinin üyelerine ücretsiz olarak buzağı küplerinin takılması ile ilgili olarak yapılan törende konuşan süt üreticileri birliği başkanı esat zengin, İl müdürümüz her zaman üreticinin yanında olmasına rağmen, bazen yasal kurallar gereği, 2014 yılında bizlerin bedelsiz küpe takmayı müracaatımız 4 yıllık beklemenin ardından bedelsiz küpe takma bugünkü gıda, tarım ve hayvancılık bakanımız eşref fakıbaba”nın eseriyle ortaya çıkmıştır.
bİrlİkler aŞilamada yapmalidir
aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin, birliklerinde gittikleri işletmelerde aşılamaları yapmaları gerektiğini söyleyerek, bu sistemde birlikler üyelerine her türlü hizmeti vermekten, her türlü hizmeti eksiksiz yürütmekte sorumludur. hatta benim bakanlıktan beklentim, gıda ve tarım hayvancılık bakanlığı”ndan aşıları dahi birliklerin kendi veteriner ve teknisyenleri ile küpeleri taktığında hepsini aynı yerde görüp halletmesi getirilmelidir. biz de il müdürümüzün bizlere gösterdiği gayret neticesinde buzağılara bedelsiz küpe takma sözleşmesini imzalamaktan kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Ücretsİz kÜpe gelİrse bakanliĞimizda kÜpelerİ takacaktir
İl gıda, tarım ve hayvancılık İl müdürü bestamizabun da konuşmasında 2018 yılı içerisinde bakanlığımızın da onayı ile birliklerimizin altyapısı uyuduğunu olduğu takdirde, sadece kendi üyelerine hiçbir ücret almadan bedelsiz olarak küpe takma taahhütleri oldu. bunun üzerine bizde birlik başkanlarımıza küpe takma yetkisi veriyoruz. bakanımızın da ifade ettiği üzere birliklerin hiç para almadan küpe takmaları ve küpe takarken küpelerin ve uygulamanın ücretsiz olması beyanatı üzerine aksaray”ımızda imza altına almış oluyoruz. İl müdürlüğümüzün ve birliklerimizin de ortak çalışması neticesinde üreticilerimizin bu zarlarına bundan sonra küpeler uygulaması ve takımı ücretsiz olacaktır. birliği ve herhangi bir örgüte üye olmayan üreticilerinde yakın zaman içerisinde bakanlığımızın da bizlere bedelsiz küpe gönderdiği gönder takdirde, o hayvanların buzağıları da bizler küpe takacağız” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası