banner
Gündem

​Süt fiyatı 2 lira 30 kuruş oldu

aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin yaptığı açıklamada süt fiyatlarının 15 kasım”dan itibaren 2 lira 30 kuruş  olacağını fiyatların soğuk ve sıcak süt olarak ta sanayici ile yapılacak görüşmenin..

​Süt fiyatı 2 lira 30 kuruş oldu
banner

aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin yaptığı açıklamada süt fiyatlarının 15 kasım”dan itibaren 2 lira 30 kuruş  olacağını fiyatların soğuk ve sıcak süt olarak ta sanayici ile yapılacak görüşmenin ardından yeniden yapılandırılacağını söyledi.
aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin yaptığı açıklamada süt fiyatlarının 15 kasım”dan itibaren 2 lira 30 kuruş  olacağını fiyatların soğuk ve sıcak süt olarak ta sanayici ile yapılacak görüşmenin ardından yeniden yapılandırılacağını söyledi. süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin yaptığı açıklamada, ulusal süt konseyi yaptığı toplantısında 15 kasım”dan geçerli olmak üzere aralık 2020 tarihi de dahil, dahil 3.60 yağ 3.20 proteinli soğuk sütlere litresi 2 lira 30 kuruş ürüt referans fiat kararı almıştır. İleri ki günlerde süt verdiğimiz sanayiciler ile oturup sıcak süt soğuk süt soğutma ve toplama bedelleri güncellenerek üreticilerimiz bilgilendirilecektir. süt üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası