banner
Gündem

Tatbikatlar düzenlenecek

afad personelİnden valİ aykut pekmez”e ‘sİvİl savunma gÜnÜ” ve ‘deprem haftasi” zİyaretİ aksaray İl afet ve acil durum müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “28 Şubat sivil savunma günü” ve ‘1-7 mart deprem..

Tatbikatlar düzenlenecek
banner

afad personelİnden valİ aykut pekmez”e ‘sİvİl savunma gÜnÜ” ve ‘deprem haftasi” zİyaretİ aksaray İl afet ve acil durum müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “28 Şubat sivil savunma günü” ve ‘1-7 mart deprem haftası” etkinlikleri kapsamında İl afet ve acil durum müdürü cezmi türkmen beraberinde afad çalışanları vali aykut pekmez”i ziyaret etti.
misafirlerini valilik makamında ağırlayan vali pekmez,  afetlere her zaman hazırlıklı olmanın önemine dikkat çekerek, hafta boyu yapılacak etkinliklerin vatandaşlarımıza afet bilinci ve duyarlılığı kazandırmasını diledi. sivil savunma günü ve deprem haftası etkinlikleri hakkında vali pekmez”e bilgi veren türkmen, aksaray”daki kamu kurum ve kuruluşları ile okullarda tatbikat düzenleyeceklerini belirtti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası