banner
Siyaset

‘Tek gayemiz Aksaray’ın sorunlarını çözmek’

aksaray milletvekili ayhan erel, şehirdeki temaslarını sürdürüyor. köy, ilçe ve beldelere ziyaretlerini sürdüren milletvekili erel, vatandaşların dertlerini dinlediklerini ve sorunları ilgili makamlara iletmeye devam ettiklerini söyledi. erel ziyaretlere ilişkin yaptığı..

‘Tek gayemiz Aksaray’ın sorunlarını çözmek’
banner

aksaray milletvekili ayhan erel, şehirdeki temaslarını sürdürüyor. köy, ilçe ve beldelere ziyaretlerini sürdüren milletvekili erel, vatandaşların dertlerini dinlediklerini ve sorunları ilgili makamlara iletmeye devam ettiklerini söyledi.
erel ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, bir sonraki dönemde de milletvekilliğine aday olacağını açıkladı. erel sözlerini şöyle sürdürdü: “muhalefette tespit ettiğim aksaray”ın sorunlarını İyİ parti iktidarında çözmek için milletvekilliğine adayım. aksaraylı hemşerilerime bugüne kadar vermiş oldukları destek ve etmiş olduğu dualardan dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası