banner
Spor

Tek hedef 3 puan

tff 3″üncü lig 2″nci grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 aksaray belediyespor ligin 17″nci hafta karşılaşmasında deplasmanda alagöz holding iğdır futbol kulübü”ne konuk olacak. iğdır Şehir stadında oynanacak karşılaşma 12..

Tek hedef 3 puan
banner

tff 3″üncü lig 2″nci grupta mücadele eden futbol temsilcimiz 68 aksaray belediyespor ligin 17″nci hafta karşılaşmasında deplasmanda alagöz holding iğdır futbol kulübü”ne konuk olacak. iğdır Şehir stadında oynanacak karşılaşma 12 aralık pazar günü saat 13.00″da başlayacak.
maçın hazırlıklarını teknik patron cüneyt biçer nezaretinde sürdüren siyah beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. antrenmanlara taktik ve kuvvet çalışmalarıyla dağılgan spor tesislerinde başlayan aksaray belediyesporlu oyuncular, düz koşu ile başladıkları idmana beşe beş top kapmaca ile devam etti. çift kale maç ile idmanı sonlandırdı. 68 aksaray belediyespor yönetimi ise idmanda siyah beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.
“Üst siralara tirmanmak İstİyoruz”
İdman sonrası açıklamalarda bulunan biçer, “siirt spor maçında ilk yarıda çok güzel bir oyun ortaya koyduk. müsabakanın sonunda rakip takımın kazandığı 2 penaltı atışı ile gelen gollere ise çok üzüldük. bizim takımımız bu değil. biz ilk yarıdaki oyun planı ile zirve mücadelesine devam etmek istiyoruz. bu oyun planını oturtmak istiyoruz ve şampiyon olmak istiyoruz. bunun anahtarı da siirt maçının ilk yarısında sergilediğimiz oyun planı ile oynamaktır. 90 dakika boyunca oyundan kopmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. siirt karşısında 3-2 galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz ama son ana kadar da oyunun bırakmamamız gerektiğini biliyoruz. bu hafta deplasmanda iğdırspor”u yenip üst sıralara tırmanmak istiyoruz. bunun içinde hazırlıklarımız sürüyor” diye konuştu. siyah beyazlı ekip ligde 24 puanla 6″ıncı sırada bulunuyor. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası