banner
Gündem

Tekne orucu tutanlara hediyeleri ulaştırılıyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in tekne orucu tutan çocuklar için hazırladığı sürpriz hediyeler sahiplerini buluyor. Çocukların gelenek ve görenekleri tanıyarak yetişmesi için birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi, Ramazan..

Tekne orucu tutanlara hediyeleri ulaştırılıyor
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in tekne orucu tutan çocuklar için hazırladığı sürpriz hediyeler sahiplerini buluyor.
Çocukların gelenek ve görenekleri tanıyarak yetişmesi için birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi, Ramazan ayında ilk defa oruç tutacak olan çocukların tekne oruçlarını ödüllendireceğini duyurmuştu.
Aksaray Bilim Merkezine yapılan 3 bin başvurunun tamamı için hediye verilmeye başlanıldı. Çocukların ilgisini çekebilecek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hazırlanan eğitim setleri tekne orucu kampanyası ile oruç tutan çocuklara ulaştırılıyor. Hak sahipleri, Aksaray Bilim Merkezinden yapılacak bilgilendirmenin ardından hediyesini alabiliyor.
Aksaray Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tekne Orucu etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Tekne Orucu geleneğimizle çocuklarımızın yarım gün tuttukları orucu ödüllendiriyoruz. Bu uygulamamızla çocuklarımızı oruç tutmaya teşvik ediyoruz. Okul hayatlarında ve sosyal hayatlarında severek kullanacakları eğitim setleri ile çocuklarımızın yüzünü güldürüyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası