banner
Gündem

Temiz ve sağlıklı bir Aksaray için çalışmalar sürüyor

aksaray belediyesi, daha temiz bir kent için çöp konteyner yıkama ve dezenfekteçalışmalarına devam ediyor. aksaray belediyesi, daha temiz bir kent için çöp konteyner yıkama ve dezenfekteçalışmalarına devam ediyor.   aksaray..

Temiz ve sağlıklı bir Aksaray  için çalışmalar sürüyor
banner

aksaray belediyesi, daha temiz bir kent için çöp konteyner yıkama ve dezenfekteçalışmalarına devam ediyor.
aksaray belediyesi, daha temiz bir kent için çöp konteyner yıkama ve dezenfekteçalışmalarına devam ediyor.
 
aksaray belediyesi temizlik İşleri müdürlüğü”ne bağlı ekipler belirlenen program çerçevesinde rutin olarak mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini konteyner yıkama ve dezenfekte aracı ile temizlemeye devam ediyor.
 
son derece pratik uygulanan işlem sırasında özel tasarım kamyonunun içine alınan konteynerler sıcak su ile yıkanırken, temizleme işlemi sayesinde çöp konteynerlerindeki pis koku ve sinek oluşumunun yanı sıra görüntü kirliliğinin de önüne geçilmiş oluyor. 3 dakika gibi kısa bir sürede konteynerlerin yıkaması gerçekleştirilirken, çevre dostu araç pis suyu kendi içerisinde barındırarak dışarı vermiyor. yıkama işleminin yanı sıra doğaya zarar vermeyen özel solüsyonlar ile dezenfekte edilen konteynerler kısa sürede yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor.
 
temizlik işlerine bağlı ekipler, önceliği talep gelen mahallelerden başlattığı çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile günde ortalama 50 çöp konteynerini yerinde yıkayarak dezenfekte ediyor. çöp konteyneri yıkama işlemleri belirli program çerçevesinde tüm mahallelerde devam ediyor. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası