banner
Gündem

Teravih namazı sonrası içecek ikram ettiler

aksaray belediyesi, teravih namazı sonrasında vatandaşlara limonata ve lokum ikram ediyor. aksaray belediyesi, teravih namazı sonrasında vatandaşlara limonata ve lokum ikram ediyor. belediye başkanı evren dinçer”in talimatları doğrultusundaaksaray belediyesi sosyal..

Teravih namazı sonrası  içecek ikram ettiler
banner

aksaray belediyesi, teravih namazı sonrasında vatandaşlara limonata ve lokum ikram ediyor.
aksaray belediyesi, teravih namazı sonrasında vatandaşlara limonata ve lokum ikram ediyor.
belediye başkanı evren dinçer”in talimatları doğrultusundaaksaray belediyesi sosyal ve kültür İşler müdürlüğü ekipleri tarafından teravih namazı sonrası vatandaşların serinlemesi amacı ile limonata ve lokum ikramında bulunuyor. geçtiğimiz günlerde şehir genelinde yaklaşık 15 camide teravih namazı sonrası aksaray belediyesi ekiplerince dağıtılan limonata ve lokum ikramını cami cemaati memnuniyetle karşılandı. Şehir genelinde bulunan tüm camilerde limonata ve lokum ikramları arefe gününe kadar devam edecek. vatandaşlar aksaray belediyesi tarafından ikram edilen limonata ve lokum için belediye başkanı evren dinçer”e teşekkür etti. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası