banner
Siyaset

‘Terör seviciliği yapanlara Türk Milleti sandıkta cevap verecek’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan ve parti yönetimi; Topakkaya, Bağlıkaya, Nurgöz ve Boyalı köylerine ziyaret gerçekleştirdi. Aksaray’ın..

‘Terör seviciliği yapanlara Türk Milleti sandıkta cevap verecek’
banner

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Aksaray Milletvekili Adayı Ramazan Kaşlı, Mustafa Zavlak, Çiğdem Er ve Fatih Doğan ve parti yönetimi; Topakkaya, Bağlıkaya, Nurgöz ve Boyalı köylerine ziyaret gerçekleştirdi.

Aksaray’ın köy ve beldelerinde Cumhur İttifakı rüzgârı estiğini, Türk milletinin bölücü odakların gölgesinde olanlara asla prim vermediğini söyleyen Kaşlı, “Hepimiz üç hilalin ve davamızın arkasında duracağız. 14 Mayıs’ta Türk milletinin ferasetiyle ve kararlılığı ile terör seviciliği yapanlara gereken cevabı vereceğiz” dedi.

Aksaray’ı Ankara’da 4 MHP’li vekille temsil etmek gayesinde olduklarını ifade eden Kaşlı, “Ben Ankara’da şehrimizi nasıl temsil ettiysem, diğer aday arkadaşlarımız da aynı şekilde Aksaray’ımız için mücadele edecektir. Biz bu zaman kadar verdiğimiz sözleri tuttuk. Milletimiz bu güven neticesinde sorunlarını yine bizimle paylaşıyor” diye konuştu.

Sorunları Ankara’da dile getirdiğini belirten Kaşlı, “Milletimizin sorunlarını meclis kürsüsünden dile getirdim. Her fırsatta Ankara’da ilgili bakanlık ve genel müdürlüklerle görüşmeler yaptım. Milletimizin her sorunu bizim sorunumuzdur. Çözülmesi için her yolu deniyoruz, hukuki yollara başvuruyoruz” dedi.

Aksaray halkının kendilerine güvendiğini, umudu Cumhur İttifakı’nda gördüklerini ifade eden Kaşlı, bugüne dek Aksaray için hep iyi olanı yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini vurguladı.

14 Mayıs seçimlerinin önemini yineleyen Kaşlı, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Aksaray halkı kararını vermiş. Bizlere güveniyor. Her gittiğimiz yerde bizleri kucaklıyor bağrına basıyor.  Milletimiz bize evet demiş durumda. Bizi ayıramayacaklar, bölemeyecekler ve umudumuzu kıramayacaklar.  Milletimiz, 14 Mayıs’ta tam bağımsız bir Türkiye için kararını verecek. Bölünmez bütünlüğümüze kast edenlere gereken cevabı sandıkta verecektir.”

Cumhur İttifakı’nın gölgesinde, yüce Türk milletinin her daim korunacağına söz veren Kaşlı, “Biz iyi niyetimizle bu savaşı kazanacağız. Halkımız bizim yanımızda var olduğu sürece çalışmaya devam edeceğiz. Cumhur’un şafağında Aksaray’da yine birlikte buluşacağız” sözlerini kullandı. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası