banner
Gündem

‘Tevazu, samimiyet ve gayretle durmak yok’

yerel seçimlerde hem aksaray belediye başkanlığını ve hem de 7 ilçe belediye başkanlığının 6″sını kazanan ak parti, mazbatalarını alarak görevlerine başlayan belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun” ziyaretlerini sürdürüyor.   yerel seçimlerde..

‘Tevazu, samimiyet ve  gayretle durmak yok’
banner

yerel seçimlerde hem aksaray belediye başkanlığını ve hem de 7 ilçe belediye başkanlığının 6″sını kazanan ak parti, mazbatalarını alarak görevlerine başlayan belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun” ziyaretlerini sürdürüyor.
 
yerel seçimlerde hem aksaray belediye başkanlığını ve hem de 7 ilçe belediye başkanlığının 6″sını kazanan ak parti, mazbatalarını alarak görevlerine başlayan belediye başkanlarına ‘hayırlı olsun” ziyaretlerini sürdürüyor.
 
ak parti aksaray milletvekili cengiz aydoğdu, aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, İgm başkanı m. mehmet tüzün, İgm üyeleri,İl yönetim kurulu Üyeleri ve ilgili ilçenin İlçe başkan ve teşkilat mensupları ile birlikte ilçe ve belde belediye başkanlarına ziyaretlere devam ediyor.
 
geçtiğimiz hafta seçimi yenilenen ve ilçe halkının teveccühüyle göreve getirilengülağaç ilçesine bağlı demirci belediye başkanı ramazan bozlak”a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren ak heyet, tebrik ederek her türlü destek ve katkının sağlanacağını söyledi. başkan bozlak ise demirci beldesinin sorunlarını milletvekili cengiz aydoğdu”ya ileterek destek istedi. vekil aydoğdu ise başkan bozlak”ın istek ve taleplerini bizzat not alarak çözümü için elinden geleni yapacağını kaydetti.
 
buradaki ziyaretin arından ak heyet, 31 martta güven tazeleyen ve ilçe halkının gönlüne giren gülağaç belediye başkanı faruk teymen”i ziyaret ederek tebrik etti. belediye başkanı teymen, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “geride bıraktığımız seçimin kazananı yine ak parti ile ilçemiz oldu.” dedi.
 
31 martta yapılan seçimlerin ardından gülpınar belediye başkanı mustafa baymışlıoğlu”nu ziyaret ederek, gülpınar için yeni dönemde yapılacak projeleri hakkında bilgilerde alan heyet, başkan baymışlıoğlu”na başarılar diledi.
 
milletvekili aydoğdu ve İl başkanı altınsoy ise ziyaretlerde ilçe ve beldelerin seçim değerlendirmesini yaparken; belediye başkanlarının ‘belediye işi, gönül işi” düşüncesi ile hareket ederek vatandaşlara yakın olmalarını, gönül ve sosyal belediyeciliğin ise öncelikler arasında olmasınıistedi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası