banner
Gündem

tezgahlardaki yerini aldı Meşhur Aksaray tahinlisi

tezgahlardaki yerini aldı meşhur aksaray tahinlisi aksaray”da ramazan ayı ile birlikte her sofrada mutlak bulunan tahinli fırın ve pastane tezgahlarındaki yerini de aldı. aksaray halkının tahinliye ramazan ayında ayrı bir..

tezgahlardaki yerini aldı Meşhur Aksaray tahinlisi
banner

tezgahlardaki yerini aldı
meşhur aksaray tahinlisi
aksaray”da ramazan ayı ile birlikte her sofrada mutlak bulunan tahinli fırın ve pastane tezgahlarındaki yerini de aldı. aksaray halkının tahinliye ramazan ayında ayrı bir ilgi duyduğunu ve tahinlinin ramazan ayı ile özdeş bir besin maddesi olduğunu vurgulayan tuna pastanesi işletmecisi mustafa varlı; “tahinliye olan ilki alakadan memnunuz. İftar vaktine kadar tahinlimiz bitme noktasına geliyor. günlük taze üretimle müşterilerimize tahinli lezzetini sunuyoruz.”dedi. 
tahİnlİ fİyatlari geçen sene İle ayni
tahinli fiyatlarının zamlanmadığını ve fiyatların geçen sene ile aynı olduğunu ifade eden mustafa varlı; “bu yıl fiyatlarımız geçen yıl ile aynı. sade tahinli, şekerli, cevizli ve üzümlü tahinli yapıyoruz. Özel içerikli tahinli de yapıyoruz. sade tahinli 7 lira , şekerli tahinli 8 tl, cevizli ve üzümlü tahinli, 10 tl, özel tahinli ise 8 tl. tolu tahinli siparişleri de alıyoruz. Özellikle bu lezzetin olmadığı diğer illere de tahinli gönderiyoruz. geçen yıl yurt dışına da gönderdik. bu yıl talep yoğun olursa yine göndereceğiz. tahinli artık aksaray”ın vazgeçilmez lezzeti arasında yerini aldı.”dedi.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası