banner
Gündem

Tıp fakültesi iki anabilim dalına daha asistan alacak

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 2021 yılı birinci döneminde iki anabilim dalına asistan alımı yapan tıp fakültesi”nin, yeni dönemde iki yeni anabilim dalına daha asistan alımı yapacağını..

Tıp fakültesi iki anabilim  dalına daha asistan alacak
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, 2021 yılı birinci döneminde iki anabilim dalına asistan alımı yapan tıp fakültesi”nin, yeni dönemde iki yeni anabilim dalına daha asistan alımı yapacağını söyledi.
uzmanlık eğitimlerinin akademik ilerleyişte önemli bir noktada yer aldığını söyleyen prof. Şahin, yaptıkları hazırlık çalışmalarının ve gerekli başvuru süreçlerinin ardından yeni iki anabilim dalına daha asistan alımı yapılacağını söyledi. 2021 yılı ilk döneminde acil tıp ile fizik tedavi ve rehabilitasyon anabilim dallarına asistan alımının yapıldığını kaydeden asÜ rektörü, yeni dönemde bunlara göz hastalıkları ile anesteziyoloji ve reanimasyon anabilim dallarının da eklendiğini söyledi. tıpta uzmanlık sınavı tercih süreci ile birlikte yeni asistan alımlarının da yapılacağına dikkat çeken prof. yusuf Şahin, “hastanedeki sağlık hizmetlerinin niteliği gelişiyor, akademisyen sayımız artıyor, öğrencilerimiz şehrimizde… bunların her birisi çok kıymetli çalışmalar. tıpta uzmanlık eğitimleri de akademik sürecin önemli bir parçasını teşkil ediyor. bu manada da tıp fakültemizin ilerleyişi sürüyor. biz de yapılması gereken her çalışmayı yakından takip ediyoruz” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası