banner
Gündem

‘Tiyatro Sporu’ oyunları Aksaray’da sahnelendi

aksaray”da kredi ve yurtlar kurumunun (kyk) "çınaraltı söyleşileri" etkinlikleri kapsamında "tiyatro sporu" oyunları sahnelendi.   aksaray”da kredi ve yurtlar kurumunun (kyk) "çınaraltı söyleşileri" etkinlikleri kapsamında "tiyatro sporu" oyunları sahnelendi.  aksaray Üniversitesi..

‘Tiyatro Sporu’ oyunları  Aksaray’da sahnelendi
banner

aksaray”da kredi ve yurtlar kurumunun (kyk) "çınaraltı söyleşileri" etkinlikleri kapsamında "tiyatro sporu" oyunları sahnelendi.   aksaray”da kredi ve yurtlar kurumunun (kyk) "çınaraltı söyleşileri" etkinlikleri kapsamında "tiyatro sporu" oyunları sahnelendi.  aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler konferans salonu”nda sahnelenen oyuna, kyk”da kalan öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. “tiyatro sporu” kapsamında öğrenciler fikr-i sahne ekibi eşliğinde doğaçlama performanslar sergiledi.
programda konuşan kyk aksaray İl müdürü mahmut danayiyen, kyk”nın bu yıl ilk kez gençlerle buluşturduğu program "tiyatro sporu" ile gençlerin eğlenerek öğrenmesi, drama eğitimi kazanması ve medeni cesaretlerinin güçlendirilmesini hedeflendiğini söyledi.
türkiye”nin dört bir yanından gençleri bünyesinde barındıran ve çınaraltı söyleşileri kapsamında birçok etkinliğe imza atan kyk aynı zamanda gençlerin etkin gücünden ve dinamizminden faydalanarak gençleri güçlü yarınlara hazırlıyor. bu doğrultuda gençlerin ihtiyaçlarına göre kalite standartlarını yükseltirken yaptığı sosyal faaliyetlerle öğrencileri günlük hayatın stresinden uzaklaştırıp keyifli vakit geçirmelerine yardımcı oluyor. foto-haber: oğuzhan demİray
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası