banner
13

TOKİ konutlarına başvuru yoğunluğu

dar gelirlileri ev sahibi yapmak için cumhurbaşkanı erdoğan tarafından müjdelenen "100 bin sosyal konut projesi" vatandaşlarda büyük bir heyecan yarattı. aksaray”da tokİ konutlarına başvuru yapmak isteyenler sabahın erken saatlerinden itibaren..

TOKİ konutlarına  başvuru yoğunluğu
banner

dar gelirlileri ev sahibi yapmak için cumhurbaşkanı erdoğan tarafından müjdelenen "100 bin sosyal konut projesi" vatandaşlarda büyük bir heyecan yarattı.
aksaray”da tokİ konutlarına başvuru yapmak isteyenler sabahın erken saatlerinden itibaren banka önünde beklemeye başladı. İstiklal mahallesi”nde inşa edilecek olan tokİ 950 konut için başvurmak isteyenler, başvurusu parasının yatırılacağı ziraat bankasına sabahın erken saatlerinden itibaren akın etti.
sabah erken saatlerde bankaya gelip başvurusunu yapan onur güngör, “daha önce hiç yazılmamıştım. İlk kez şansımı denedim. organize sanayi bölgesinde bir fabrikada işçi olarak çalışıyorum. devletimiz böyle bir imkân tanıdığı için çok mutluyum. bankanın içerisi de dışarısı da bir hayli kalabalık. sabah 6.30 geldim ve sıraya girdim. Şükür sıramı alarak yazıldım. hayalim buradan sıfır bir ev alıp daha iyi bir yaşantı sürmek” dedi.
2 çocuk babası ferhat asaş, “tokİ konutlarının başvurularını duyduğumuz zaman içimize yine bir ümit doğdu. hiç yoktan bu sayede kiracı olmaktan kurtulup, kira derdi nedir diye bir sorun çekmeyeceğiz. bu dar gelirliler için büyük bir şans. bu benim 2″inci yazılışım. İnşallah bu sefer çıkar diye ümit ediyorum. burada baya bir yoğunluk var” dedi.
dördüncü kez şansını deneyen ramazan ulu, “herkes tokİ için başvuruyor. benim uzun süredir hayalimdi. daha önce 3 kez başvurdum çıkmadı. İnşaat sektöründe çalışıyorum. İnşallah bu sefer çıkar diye ümit ediyorum” diye konuştu. fotoğraf-haber: erkan altuntaŞ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası