banner
Asayiş

Trafik polislerinden ‘uyandırma’ uygulaması

aksaray emniyet müdürlüğü bölge trafik denetleme Şube ekipleri aksaray”ı ankara, konya, adana ve nevşehir”e bağlayan karayollarında ‘uyandırma faaliyeti” uygulaması yaptı.  sabah 03:00-05:00 saatlerinde yapılan uygulama kapsamında sürücülerin kontrolleri yapılırken araçlarından..

Trafik polislerinden  ‘uyandırma’ uygulaması
banner

aksaray emniyet müdürlüğü bölge trafik denetleme Şube ekipleri aksaray”ı ankara, konya, adana ve nevşehir”e bağlayan karayollarında ‘uyandırma faaliyeti” uygulaması yaptı.  sabah 03:00-05:00 saatlerinde yapılan uygulama kapsamında sürücülerin kontrolleri yapılırken araçlarından indirilerek temiz hava almaları ve kan dolaşımlarının normale dönmesi sağlanarak, uykusuz ve yorgun araç sürmelerinin önüne geçmek amaçlandı.
yapılan kontroller sırasında uykusuz ve yorgun oldukları gözlemlenen sürücüler ile süre ihlali yaptıkları tespit edilen uzun yol şoförlerinin en yakın servis veya dinlenme tesisinde dinlenmeleri sağlanmaktadır. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası