banner
Spor

Tüm şehir şampiyonluk için kenetlendi

aksaray belediye başkanı evren dinçer, bölgesel amatör lig 5 grupta Şampiyonu belirleyecek silifke spor – 68 aksaray belediye spor karşılaşması öncesi takıma moral vermek amacıyla kahvaltı programı düzenledi. aksaray belediye..

Tüm şehir şampiyonluk için kenetlendi
banner

aksaray belediye başkanı evren dinçer, bölgesel amatör lig 5 grupta Şampiyonu belirleyecek silifke spor – 68 aksaray belediye spor karşılaşması öncesi takıma moral vermek amacıyla kahvaltı programı düzenledi.
aksaray belediye başkanı evren dinçer, bölgesel amatör lig 5 grupta Şampiyonu belirleyecek silifke spor – 68 aksaray belediye spor karşılaşması öncesi takıma moral vermek amacıyla kahvaltı programı düzenledi.
burada şampiyoncuğu şehir olarak kutlayacağız
aksaray valisi ali mantı, “bu maçta hiçbir şeyi kafaya takmadan kendinizi ispat edeceksiniz. son iki yıldır sona kadar gelinip şampiyonluğu birilerine hediye etmişiz. İnşallah bu sene kimseye hediye yok. bu işi buraya hep birlikte şehir olarak getireceğiz. burada şampiyoncuğu şehir olarak kutlayacağız. yeni belediye başkanımıza da kupayı getirip hediye edeceksiniz. başkanımız maddi konularda konuştuk. sizler hiçbir şeye odaklanmadan hafta sonu öncelikle maçı alacağız. bende maça gelip sizleri orada destekleyeceğim. Şu anda bu ligin en iyisi siz siniz. sahada durumunuzu görüyorum. fakat bu en iyiyi sahaya yansıtıp sizlerden farklı sonuç bekliyorum. ” dedi. 
dananin kuyruĞunu keseceĞİz
aksaray belediye başkanı enver dinçer ise, ”bu hafta sonu inşallah dananın kuyruğunu keseceğiz. bu inancı ve azmi tüm oyuncularımızda görüyorum. bizde arka planda idare olarak ve yönetim olarak sizi destekleyeceğiz. başarılar diliyorum.” diye konuştu.
bu hafta sİlİfke”ye bİr çikarma yapacaĞiz
teknik patron aydın yavuz; ”söylenecek çok şey var fazla konuyu dağıtmadan şuna değineceğim. yaklaşık 2,5 aydır buradayım. nedim deniz beni aradığında hiçbir koşul ve şart sunmadan koşarak geldim. o zamanda dedim bu havzayı biliyorum. geçen yılda aynı grupta mücadele ediyorduk. daha önce şampiyonluk yaşadığım oyuncularda var bu kadronun içinde. bu birlikteliği en üst düzeye çekerek bu hafta silifke”ye bir çıkarma yapacağız. artık gemi limandan çıktı. geminin limandan dönüşü yok. bu yolun sonu şampiyonluktur. hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
piramit kafede düzenlenen programa, aksaray valisi ali mantı, belediye başkanı evren dinçer, emniyet müdürü ali karabağ, Özel İdare genel sekreteri ramazan altundağ, kulüp başkanı durmuş sönmez, yöneticiler,  68 aksaray taraftar grubu lideri ahmet kaya, teknik direktör aydın yavuz ve futbolcular katıldı. foto-haber: erkan altuntaŞ
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası