banner
Gündem

‘Türk-İslam aleminin kandilini kutluyorum’

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray milletvekili ramazan kaşlı, mevlid kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. kaşlı: “âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz hz. muhammed mustafa”nın (s.a.s) yarın dünyamıza teşriflerinin 1448. yıldönümünü..

‘Türk-İslam aleminin kandilini kutluyorum’
banner

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray milletvekili ramazan kaşlı, mevlid kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.
kaşlı: “âlemlere rahmet olarak gönderilen peygamber efendimiz hz. muhammed mustafa”nın (s.a.s) yarın dünyamıza teşriflerinin 1448. yıldönümünü idrak edeceğiz.
peygamber efendimiz (s.a.s), insanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ etmiştir. efendimizin doğumu, içinde yaşadığımız dünyanın akışını değiştirmiş ve onun tebliğine kulak veren herkes hayatını yeniden tanzim etme, kendini yeniden yapılandırma ve bundan sonraki gidişatında istikamet sahibi olma konusunda sağlam bir dayanağa kavuşmanın ayrıcalığını yaşamıştır.
sevgili peygamberimizin (s.a.s) dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, bütün türk-İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını, Ülkemize milletimize ve bütün insanlığa barış, huzur ve saadet getirmesini temenni ediyorum. başta aksaraylı hemşerilerimiz olmak üzere, tüm türk-İslam âleminin mevlid kandili”ni kutluyorum” dedi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası