banner
Gündem

‘Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacak’

aksaray hacı Ömer usluer Özel eğitim ve mesleki eğitim lisesine giden özel çocuklar cumhuriyet bayramının 98. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutladılar. kutlama töreninde kısa bir konuşma yapan okul müdürü..

‘Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacak’
banner

aksaray hacı Ömer usluer Özel eğitim ve mesleki eğitim lisesine giden özel çocuklar cumhuriyet bayramının 98. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutladılar.
kutlama töreninde kısa bir konuşma yapan okul müdürü deniz han konuşmasında cumhuriyetin faziletleri ve kazanımlarına değinerek türkiye cumhuriyetinin sonsuz dek yaşayacağına vurgu yaptı.
cumhuriyet tarihini ve atatürk”ün ilke ve inkılâpları ile o dönemde ülkenin içinde bulunduğu zor yılları anlatan video gösterisi ve öğrencilerin okudukları cumhuriyet konulu çeşitli şiirler ile kutlamalar devam etti.
Öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenlerin katılımı ile down sendromlu çocuklar tarafından gösteriler yapıldı. İşaret dili ile cumhuriyeti anlatan şiirler ve öğrenciler tarafından zeybek gösterisi yapıldı. cumhuriyetin engel tanımadığını haykıran özel çocukları ve onları hazırlayan öğretmenlerini tebrik ediyoruz. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası