banner
Siyaset

‘Türkiye’nin Yüzyılı için hep birlikte mücadele edeceğiz’

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerine Sarıyahşi ve Ağaçören’de başladı. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk beraberinde Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç..

‘Türkiye’nin Yüzyılı için hep birlikte mücadele edeceğiz’
banner

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerine Sarıyahşi ve Ağaçören’de başladı.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk beraberinde Milletvekili Adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal, Sinan Özkan ve teşkilat mensuplarıyla Sarıyahşi ile Ağaçören ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Amaçlarının vatandaşlarla birebir diyalog kurup sorunları dinleyerek çözüm önerisi sunmak ve geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemek olduğunu ifade eden Aktürk, şöyle konuştu: “14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde, bizlere tekrar güvenerek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek vererek Türkiye’nin yüzyılında lider ülke olma yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Doğru zamanda, doğru adımlarla hareket ederek Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağız. Esnafımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, tüm vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin yüzyılı için hep birlikte mücadele edeceğiz. Hemen şimdi, güçlü Türkiye için hep birlikte çalışacağız.”

Ağaçören İlçesinde maddi hasara yol açan fırtına ve hortum afetinden etkilenen Göllü Köyünü de ziyaret eden AK heyet geçmiş olsun dileklerini iletti. Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen heyet köyün ihtiyaçlarını hakkında bilgi aldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası