banner
Siyaset

‘TURKOVAC pandemi ile savaşta yerli umut olacak’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, pandemi ile mücadelede yerli ve milli kovİd-19 aşısının tüm dünya ülkelerine gönderileceğini ifade etti. turkovac ile birlikte türkiye”nin kovİd-19 aşısı üreten 9 ülkeden..

‘TURKOVAC pandemi ile savaşta yerli umut olacak’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, pandemi ile mücadelede yerli ve milli kovİd-19 aşısının tüm dünya ülkelerine gönderileceğini ifade etti.
turkovac ile birlikte türkiye”nin kovİd-19 aşısı üreten 9 ülkeden biri olduğuna da değinen İl başkanı altınsoy, inaktif aşı teknolojisi ile üretilen turkovac da hiçbir yan etki görünmeyen güvenli yapısı ile iyi bir alternatif olacağına işaret etti.

‘tÜrkİye, bİlİmde de çaĞa
iŞik tutmaya devam edİyor”
türkiye”nin salgınla mücadelede yeni bir döneme girdiğini aktaran altınsoy, “cumhurbaşkanım recep tayyip erdoğan ile 19 yıldır her alanda üreten türkiye”miz, bilimde de çağa ışık tutmaya devam ediyor. çok şükür ki çeşitli yaş gruplarımızda üçüncü ve dördüncü aşı sürecine geçtik. yerli ve milli aşımızla birlikte süreç daha da hızlanacaktır. pandemi ile mücadele sürecimiz tüm dünyaya örnek olacak şekilde sürecektir. topyekun mücadelemiz ve hijyen kurallarına tam riayetimizle inanıyorum ki en yakın zamanda bu mücadelemizi başarıyla tamamlayacağız. turkovac pandemi ile savaşın yerli umudu olacak” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası