banner
Gündem

Ulusal Kalite Etiketi ödülü verildi

aksaray”da 2018 yılında etwinning ulusal kalite etiketi Ödül sürecinde, milli eğitim bakanlığı ulusal destek servisine ilimizden başvuru yapılan proje ve faaliyetler arasından, 1 okula ulusal kalite etiketi levhası ve 2..

Ulusal Kalite Etiketi ödülü verildi
banner

aksaray”da 2018 yılında etwinning ulusal kalite etiketi Ödül sürecinde, milli eğitim bakanlığı ulusal destek servisine ilimizden başvuru yapılan proje ve faaliyetler arasından, 1 okula ulusal kalite etiketi levhası ve 2 öğretmene ulusal kalite etiketi ile 2019 yılında yürütülen proje faaliyetlerinde ulusal kalite etiketi almaya hak kazanan 12 öğretmene de teşekkür belgeleri takdim edildi.
bu kapsamda, milli eğitim bakanlığı yenilik ve eğitim teknolojileri genel müdürlüğü bünyesindeki etwinning türkiye koordinatörlüğü ulusal destek servisi tarafından hazırlanan kalite etiketi belgeleri ile kalite etiketi levhalarının takdimi amacıyla İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal”ın katılımıyla uluırmak mesleki ve teknik anadolu lisesi”nde ödül töreni düzenlendi. törende konuşma yapan İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, “İlimiz etwinning proje faaliyetlerinde son dönemde çok ciddi bir ivme yakaladı ancak daha fazla okulumuzun bu konuya ağırlık vererek aktif katılımı sayesinde öğrencilerin öğrenme becerilerini geliştirme fırsatı sunan bu projelerin yaygınlaştırılması gerekiyor”dedi.
tören sonunda İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, ödül alan öğretmenlere belgelerini, ödül alan okulların müdürlerine de kalite etiketi levhalarını takdim ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası