banner
13

Unutmadık, Unutturmayacağız

15 temmuz 2016″da tüm türkiye”de olduğu gibi aksaray”da da meydanlara akın eden ‘millet” iradesine sahip çıkarak darbe kalkışması ile ülkenin birlik ve demokrasisine kast edenlere karşı tek yürek oldu. 15..

Unutmadık, Unutturmayacağız
banner

15 temmuz 2016″da tüm türkiye”de olduğu gibi aksaray”da da meydanlara akın eden ‘millet” iradesine sahip çıkarak darbe kalkışması ile ülkenin birlik ve demokrasisine kast edenlere karşı tek yürek oldu. 15 temmuz hain darbe girişimi üzerinden bugün tam 5 yıl geçti. 251 vatandaşın şehit düştüğü, 2 bin 196 vatandaşın da gazi olduğu hain darbe girişimi büyük bir mücadele ve direniş ile engellendi.
15 temmuz gecesi, şüphesiz şanlı türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olarak hafızalara kazındı. o gece, türk milletinin ve güvenlik güçlerinin onurlu duruşu ve dünyada eşi benzeri görülmemiş cesareti ile hain darbe girişimi püskürtüldü.
bu mücadele türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha gösterdi. ordunun ve diğer stratejik kurumların içine sızmış fetÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı elde edilen bu demokrasi zaferi, tüm dünyaya örnek oldu.
türk milleti, 15 temmuz”da önüne çıkan engeller karşısında nasıl bir duruş sergilediğini ve herhangi bir topluluk değil, kelimenin tam anlamıyla millet olduğunu tüm dünyaya gösterdi.
‘demokrasİ Şehİtlerİ mİllİ
İrade meydaninda anilacak”
aksaray belediyesi, 15 temmuz darbe girişiminde demokrasi mücadelesi vermek için şehit olan ve yaralanan vatandaşların anısına bugün 15 temmuz milli İrade meydanında anma programı düzenliyor.
mehter gösterisi ile 19.30″da başlayacak olan program 15 temmuz”da yaşanan olayların sinevizyon gösterileri, kur”an-ı kerim tilaveti, sanatçı zara ve yerel sanatçıların 15 temmuz kahramanlarına yönelik türküleri, dualar ve çeşitli etkinliklerle gecenin geç saatlerine kadar devam edecek. 5″te
İŞte 15 temmuz 2016 gecesİ
dakİka dakİka yaŞananlar
o gece, koordinasyon merkezi”ne gelen ilk bilgi genelkurmay başkanlığı yerleşkesinden silah sesi duyulduğu oldu. saat 21.30 ile 22.00 arası başbakanlık kızılay binasındaki koruma personeli, genelkurmay başkanlığı yerleşkesinden silah seslerinin geldiğini, koordinasyon merkezi”ne iletti. yetkililer, "ani müdahale mangaları tarafından tatbikat yapılıyor" yanıtını verdi.  
darbeciler tarafından kullanılan tankların çankaya köşkü çevresinde dolaştığı dikkat çekti. helikopterin ateş açmaya başlamasıyla köşk”ün önündeki caddede bekleyen vatandaşlar siper aldı. polislerin de helikopter ateşine tabanca ve otomatik silahlarla karşılık verdiği görüldü.      
f-16″lar alçak uçuŞ yapti   
saat 22.00-22.20 arasında ankara”da meclis ile genelkurmay karargahının bulunduğu bölgede, f-16″ların alçak uçuş yapmaya başlaması üzerine tekrar skhkm arandı ve yine aynı cevap verildi, f-16 uçaklarının hangi amaçla uçurulduğu, genelkurmay başkanlığına bir saldırı olup olmadığı, uçakların neden bu kadar alçaktan uçurulduğu yönündeki sorular ise yanıtsız kaldı.
bu sırada askeri birlikler tarafından boğaz köprülerinde yolların kesildiği haberi alındı. gölbaşı polis Özel harekat başkanlığı ile havacılık dairesi başkanlığına, f-16 savaş uçakları ile askeri helikopterle hava saldırısı yapıldı. ankara ve İstanbul”da bazı noktalarda tankların ve zırhlı personel taşıyıcıların sokağa çıktığı bilgileri de merkeze ulaştı.             
 sİlahli mÜdahale talİmati verİldİ
tatbikat iddialarında dikkat çeken çelişkiler göz önüne alınarak, 22:10″da havadan ve karadan tüm saldırılara karşı silahlı müdahale talimatı verildi.      
tÜm personel gÖreve çaĞrildi     
İçişleri bakanlığı, tüm valilikler ile il emniyet müdürlükleri aranarak, alarma geçmeleri talimatı verildi. başbakanlık koruma dairesi başkanlığı”nda, tüm personel göreve çağrıldı, personele, ilave güvenlik önlemleri almaları, izinsiz geçişlere engel ve silahlı müdahalelere hazır olmaları, zırhlı araçlar dahil yardım talebinde bulunulması talimatı iletildi.             
tüm polislere silahlı olarak görev yapma çağrısında bulunuldu ve ankara ile İstanbul başta olmak üzere, kritik kamu binalarına girmeye çalışan her türlü unsura silahlı müdahale yetkisi verildi.       
saat 22.45 itibarıyla çankaya köşkü üzerinde uçan dronlara uzun namlulu silahlarla ateş edildi. dezenformasyonların yayılması ve provokasyon ihtimali nedeniyle sosyal medyaya yönelik kısa süreli uygulama yapılması kararı alındı.
 22.56″da trt İle temas kuruldu
 başbakanlık müsteşarı fuat oktay”ın talimatıyla, başbakan binali yıldırım”ın televizyon yayınına bağlanması için temaslar kuruldu. İlk olarak saat 22.56″da trt ile temas kuruldu ancak trt”nin yayına bağlanamaması üzerine, saat 22.59″da ntv ile temasa geçildi. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, başbakan binali yıldırım, bakanlar, siyasi parti liderlerinin darbeye karşı açıklama yapmalarının uygun olacağı görüşü üzerine bu yönde çaba sarf edildi.ayrıca tbmm”nin açık tutulması gerektiğine karar verilerek, tbmm başkanı İsmail kahraman, beraberindeki heyetle tbmm”ye geçti. diyarbakır, hakkari, Şırnak, siirt gibi illerin valileri aranarak, olası hareketlenmelere karşı tedbir almaları istendi.
 “”bu bİr kalkiŞmadir,
buna İzİn vermeyeceĞİz””
 saat 23.05″te başbakan binali yıldırım, ntv”ye bağlanarak, "bu bir kalkışmadır, buna izin vermeyeceğiz." açıklamasını yaptı. bir grup asker tarafından trt oran yerleşkesi”ne yapılan işgal de başbakanlık koordinasyon merkezi kayıtlarında yer aldı. trt yerleşkesi”ne giriş ve çıkışları engellemekle görevli polis ekibini aşan darbe girişimcileri, daha sonra trt binasını işgal etti.saat 23.50″de trt spikerine zorla yurtta sulh konseyi”nin bildirisi okutuldu. aynı dakikalarda genelkurmay başkanlığı internet sitesinde de yurtta sulh konseyi”nin bildirisi yayınlandı.
 vatandaŞ sokaklara çaĞrildi
 saat 23.00-00.00 arasında da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile başbakan binali yıldırım, vatandaşları, darbe teşebbüsünü protesto için meydanlara davet etti. bu dakikalarda meydanlara çıkmak için akp teşkilatlarının sms yoluyla uyarılabileceği, camilerde ezan veya sela okutturulabileceği, belediye başkanlarından da destek alınabileceği değerlendirildi ve bunun için hazırlıklara başlandı.             
 diyanet İşleri başkanlığı ve bazı müftüler aranarak, sela veya ezan okunmaya başlanması için hazırlık yapmaları ve müftülerden, imamları hazır tutmaları istendi.
 saat 23.55″te İstanbul atatürk havalimanı”nda darbe girişiminde bulunanlar tarafından uçuş kontrol kulesine el konuldu ve uçuş trafiği durduruldu.
 cumhurbaşkanı erdoğan”ın, cnn türk canlı yayınına bağlanarak, halka sokağa çıkma ve darbe girişimine karşı direnme çağrısında bulunmasının ardından, yurdun tamamında halk darbe girişimine direnmek üzere, meydanlara akın etti. darbe girişimine muhalefet partileri de tepki gösterdi, ilk olarak mhp genel başkanı devlet bahçeli, ardından chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, darbe girişimine karşı açıklamalarda bulundu.
 saat 01.00″de koordinasyon merkezine, atatürk bulvarı, hoşdere caddesi ve genelkurmay civarında 6 tankın araçları ezerek ilerlediği, genelkurmay çevresinde ve karargah içinde çatışma çıktığı, ankara emniyet müdürlüğüne uçak, helikopter ve tankla atış yapıldığı bilgisi geldi.
 saat 02.00″de ise diyanet İşleri başkanı mehmet görmez, minarelerden sela okunması çağrısında bulundu.
 
 “”darbe pÜskÜrtÜldÜ”” açiklamasi
 saat 02.30″u gösterdiğinde mİt basın danışmanı nuh yılmaz, "darbe püskürtüldü" açıklamasını yaptı. saat 02.40″da ise tbmm”ye savaş uçağı tarafından iki bomba atıldı.
trt yerleşkesi”ne toplanan vatandaşlar, burada darbe girişimini protesto etti. diğer kanallarda işgal ihtimali üzerine tedbirler artırıldı. saat 03.22″den itibaren meclis sabaha kadar sürecek şekilde, aralıklarla yeniden bombalanmaya başlandı.
 saat 03.39″da ankara İl emniyet müdürlüğü ikinci kez savaş uçağı ve helikopterler tarafından vuruldu.
 erdoğan, İstanbul atatürk havalimanı”nda konuştu.
 marmaris”te kaldığı otelden ayrıldıktan sonra İstanbul atatürk havalimanı”na gelen cumhurbaşkanı erdoğan, saat 04.00″de basın mensuplarının karşısına çıktı.
 saat 04.12″de meclis, bir kez daha vuruldu ve genelkurmay başkanlığı çevresindeki askeri helikopterden halka ateş açıldı.
 saat 05.40″da boğaziçi köprüsü”nde top atışı yapılması nedeniyle, bir toma alev aldı.
saat 06.01″de İstanbul boğazı, deniz ulaşımına kapatıldı.             
 saat 06.23″te beştepe”deki cumhurbaşkanlığı külliyesi”ne bomba atıldı.
 saat 06.40″da boğaziçi köprüsü”ndeki askerler, teslim oldu.              
 saat 08.00 olduğunda ise ankara kazan”daki akıncı ana jet Üssü”nden uçakların kalkmasını engellemek için, üssün yakıt ikmal borularının vanaları kapatıldı, elektrik, internet, telefon, suları kesildi. vatandaşların, polislerin ve belediye iş makinelerinin buraya yönlendirilmesi sağlandı. bunun üzerine ankara kazan”daki akıncı Üssü”nden uçakların kalkmasını engellemek isteyen vatandaşlara yaylım ateşi açıldı ve 5 kişi şehit oldu, 40 kişi de yaralandı.
 orgeneral akar, baŞbakanliĞa getİrİldİ
 saat 09.40″da genelkurmay başkanlığından çıkan 200″e yakın silahsız er ve erbaş polise teslim oldu.
 1563 gözaltı yapıldı
bu dakikalarda darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında, ülke genelinde gözaltına alınan gülen cemaati üyesi sayısı bin 563″e ulaştı.
 uluslararası basın mensuplarına da saat 05.00″ten itibaren şu mesaj verildi:"bu gece türk demokrasisine bir saldırı yaşanmıştır ve darbe girişimi olmuştur, darbe girişimi, ordu içindeki bir grubun kalkışmasıdır. İlk tahminimiz bu grubun fetÖ olduğu yönündedir. kesinlikle ordunun emir-komuta zinciri içinde gerçekleşmemiştir. yaptıkları açıklamalar bundan dolayı geçersizdir ve türk ordusunu temsil etmemektedir. ordu içinde aktif görevde olan birçok komutan, tv yayınları ile meşru hükümetin yanında olduklarını açıklıyorlar peş peşe. birçok noktada kontrol, demokrasi yanlısı güçlerde. tahminimiz 24 saat içinde tam kontrolün demokrasi yanlısı güçlerin eline geçeceği şeklindedir. dünyaya çağrımız, türk halkıyla dayanışma içinde olduklarını göstermeleridir. seçimle işbaşına gelmiş cumhurbaşkanı ve hükümetimiz görevlerinin başındadır ve hiçbir şekilde demokrasinin altını oyma girişimlerine boyun eğilmeyecektir. darbeciler en ağır şekilde bu yaptıklarının hesabını verecekler. (haber bülteni)

15 temmuz 2016″da tüm türkiye”de olduğu gibi aksaray”da da meydanlara akın eden ‘millet” iradesine sahip çıkarak darbe kalkışması ile ülkenin birlik ve demokrasisine kast edenlere karşı tek yürek oldu. 15 temmuz hain darbe girişimi üzerinden bugün tam 5 yıl geçti. 251 vatandaşın şehit düştüğü, 2 bin 196 vatandaşın da gazi olduğu hain darbe girişimi büyük bir mücadele ve direniş ile engellendi.
15 temmuz gecesi, şüphesiz şanlı türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olarak hafızalara kazındı. o gece, türk milletinin ve güvenlik güçlerinin onurlu duruşu ve dünyada eşi benzeri görülmemiş cesareti ile hain darbe girişimi püskürtüldü.
bu mücadele türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha gösterdi. ordunun ve diğer stratejik kurumların içine sızmış fetÖ ihanet çetesi ve destekçilerine karşı elde edilen bu demokrasi zaferi, tüm dünyaya örnek oldu.
türk milleti, 15 temmuz”da önüne çıkan engeller karşısında nasıl bir duruş sergilediğini ve herhangi bir topluluk değil, kelimenin tam anlamıyla millet olduğunu tüm dünyaya gösterdi.
‘demokrasİ Şehİtlerİ mİllİ
İrade meydaninda anilacak”
aksaray belediyesi, 15 temmuz darbe girişiminde demokrasi mücadelesi vermek için şehit olan ve yaralanan vatandaşların anısına bugün 15 temmuz milli İrade meydanında anma programı düzenliyor.
mehter gösterisi ile 19.30″da başlayacak olan program 15 temmuz”da yaşanan olayların sinevizyon gösterileri, kur”an-ı kerim tilaveti, sanatçı zara ve yerel sanatçıların 15 temmuz kahramanlarına yönelik türküleri, dualar ve çeşitli etkinliklerle gecenin geç saatlerine kadar devam edecek. 5″te
İŞte 15 temmuz 2016 gecesİ
dakİka dakİka yaŞananlar
o gece, koordinasyon merkezi”ne gelen ilk bilgi genelkurmay başkanlığı yerleşkesinden silah sesi duyulduğu oldu. saat 21.30 ile 22.00 arası başbakanlık kızılay binasındaki koruma personeli, genelkurmay başkanlığı yerleşkesinden silah seslerinin geldiğini, koordinasyon merkezi”ne iletti. yetkililer, "ani müdahale mangaları tarafından tatbikat yapılıyor" yanıtını verdi.  
darbeciler tarafından kullanılan tankların çankaya köşkü çevresinde dolaştığı dikkat çekti. helikopterin ateş açmaya başlamasıyla köşk”ün önündeki caddede bekleyen vatandaşlar siper aldı. polislerin de helikopter ateşine tabanca ve otomatik silahlarla karşılık verdiği görüldü.      
f-16″lar alçak uçuŞ yapti   
saat 22.00-22.20 arasında ankara”da meclis ile genelkurmay karargahının bulunduğu bölgede, f-16″ların alçak uçuş yapmaya başlaması üzerine tekrar skhkm arandı ve yine aynı cevap verildi, f-16 uçaklarının hangi amaçla uçurulduğu, genelkurmay başkanlığına bir saldırı olup olmadığı, uçakların neden bu kadar alçaktan uçurulduğu yönündeki sorular ise yanıtsız kaldı.
bu sırada askeri birlikler tarafından boğaz köprülerinde yolların kesildiği haberi alındı. gölbaşı polis Özel harekat başkanlığı ile havacılık dairesi başkanlığına, f-16 savaş uçakları ile askeri helikopterle hava saldırısı yapıldı. ankara ve İstanbul”da bazı noktalarda tankların ve zırhlı personel taşıyıcıların sokağa çıktığı bilgileri de merkeze ulaştı.             
 sİlahli mÜdahale talİmati verİldİ
tatbikat iddialarında dikkat çeken çelişkiler göz önüne alınarak, 22:10″da havadan ve karadan tüm saldırılara karşı silahlı müdahale talimatı verildi.      
tÜm personel gÖreve çaĞrildi     
İçişleri bakanlığı, tüm valilikler ile il emniyet müdürlükleri aranarak, alarma geçmeleri talimatı verildi. başbakanlık koruma dairesi başkanlığı”nda, tüm personel göreve çağrıldı, personele, ilave güvenlik önlemleri almaları, izinsiz geçişlere engel ve silahlı müdahalelere hazır olmaları, zırhlı araçlar dahil yardım talebinde bulunulması talimatı iletildi.             
tüm polislere silahlı olarak görev yapma çağrısında bulunuldu ve ankara ile İstanbul başta olmak üzere, kritik kamu binalarına girmeye çalışan her türlü unsura silahlı müdahale yetkisi verildi.       
saat 22.45 itibarıyla çankaya köşkü üzerinde uçan dronlara uzun namlulu silahlarla ateş edildi. dezenformasyonların yayılması ve provokasyon ihtimali nedeniyle sosyal medyaya yönelik kısa süreli uygulama yapılması kararı alındı.
 22.56″da trt İle temas kuruldu
 başbakanlık müsteşarı fuat oktay”ın talimatıyla, başbakan binali yıldırım”ın televizyon yayınına bağlanması için temaslar kuruldu. İlk olarak saat 22.56″da trt ile temas kuruldu ancak trt”nin yayına bağlanamaması üzerine, saat 22.59″da ntv ile temasa geçildi. cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, başbakan binali yıldırım, bakanlar, siyasi parti liderlerinin darbeye karşı açıklama yapmalarının uygun olacağı görüşü üzerine bu yönde çaba sarf edildi.ayrıca tbmm”nin açık tutulması gerektiğine karar verilerek, tbmm başkanı İsmail kahraman, beraberindeki heyetle tbmm”ye geçti. diyarbakır, hakkari, Şırnak, siirt gibi illerin valileri aranarak, olası hareketlenmelere karşı tedbir almaları istendi.
 “”bu bİr kalkiŞmadir,
buna İzİn vermeyeceĞİz””
 saat 23.05″te başbakan binali yıldırım, ntv”ye bağlanarak, "bu bir kalkışmadır, buna izin vermeyeceğiz." açıklamasını yaptı. bir grup asker tarafından trt oran yerleşkesi”ne yapılan işgal de başbakanlık koordinasyon merkezi kayıtlarında yer aldı. trt yerleşkesi”ne giriş ve çıkışları engellemekle görevli polis ekibini aşan darbe girişimcileri, daha sonra trt binasını işgal etti.saat 23.50″de trt spikerine zorla yurtta sulh konseyi”nin bildirisi okutuldu. aynı dakikalarda genelkurmay başkanlığı internet sitesinde de yurtta sulh konseyi”nin bildirisi yayınlandı.
 vatandaŞ sokaklara çaĞrildi
 saat 23.00-00.00 arasında da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ile başbakan binali yıldırım, vatandaşları, darbe teşebbüsünü protesto için meydanlara davet etti. bu dakikalarda meydanlara çıkmak için akp teşkilatlarının sms yoluyla uyarılabileceği, camilerde ezan veya sela okutturulabileceği, belediye başkanlarından da destek alınabileceği değerlendirildi ve bunun için hazırlıklara başlandı.             
 diyanet İşleri başkanlığı ve bazı müftüler aranarak, sela veya ezan okunmaya başlanması için hazırlık yapmaları ve müftülerden, imamları hazır tutmaları istendi.
 saat 23.55″te İstanbul atatürk havalimanı”nda darbe girişiminde bulunanlar tarafından uçuş kontrol kulesine el konuldu ve uçuş trafiği durduruldu.
 cumhurbaşkanı erdoğan”ın, cnn türk canlı yayınına bağlanarak, halka sokağa çıkma ve darbe girişimine karşı direnme çağrısında bulunmasının ardından, yurdun tamamında halk darbe girişimine direnmek üzere, meydanlara akın etti. darbe girişimine muhalefet partileri de tepki gösterdi, ilk olarak mhp genel başkanı devlet bahçeli, ardından chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, darbe girişimine karşı açıklamalarda bulundu.
 saat 01.00″de koordinasyon merkezine, atatürk bulvarı, hoşdere caddesi ve genelkurmay civarında 6 tankın araçları ezerek ilerlediği, genelkurmay çevresinde ve karargah içinde çatışma çıktığı, ankara emniyet müdürlüğüne uçak, helikopter ve tankla atış yapıldığı bilgisi geldi.
 saat 02.00″de ise diyanet İşleri başkanı mehmet görmez, minarelerden sela okunması çağrısında bulundu.
 
 “”darbe pÜskÜrtÜldÜ”” açiklamasi
 saat 02.30″u gösterdiğinde mİt basın danışmanı nuh yılmaz, "darbe püskürtüldü" açıklamasını yaptı. saat 02.40″da ise tbmm”ye savaş uçağı tarafından iki bomba atıldı.
trt yerleşkesi”ne toplanan vatandaşlar, burada darbe girişimini protesto etti. diğer kanallarda işgal ihtimali üzerine tedbirler artırıldı. saat 03.22″den itibaren meclis sabaha kadar sürecek şekilde, aralıklarla yeniden bombalanmaya başlandı.
 saat 03.39″da ankara İl emniyet müdürlüğü ikinci kez savaş uçağı ve helikopterler tarafından vuruldu.
 erdoğan, İstanbul atatürk havalimanı”nda konuştu.
 marmaris”te kaldığı otelden ayrıldıktan sonra İstanbul atatürk havalimanı”na gelen cumhurbaşkanı erdoğan, saat 04.00″de basın mensuplarının karşısına çıktı.
 saat 04.12″de meclis, bir kez daha vuruldu ve genelkurmay başkanlığı çevresindeki askeri helikopterden halka ateş açıldı.
 saat 05.40″da boğaziçi köprüsü”nde top atışı yapılması nedeniyle, bir toma alev aldı.
saat 06.01″de İstanbul boğazı, deniz ulaşımına kapatıldı.             
 saat 06.23″te beştepe”deki cumhurbaşkanlığı külliyesi”ne bomba atıldı.
 saat 06.40″da boğaziçi köprüsü”ndeki askerler, teslim oldu.              
 saat 08.00 olduğunda ise ankara kazan”daki akıncı ana jet Üssü”nden uçakların kalkmasını engellemek için, üssün yakıt ikmal borularının vanaları kapatıldı, elektrik, internet, telefon, suları kesildi. vatandaşların, polislerin ve belediye iş makinelerinin buraya yönlendirilmesi sağlandı. bunun üzerine ankara kazan”daki akıncı Üssü”nden uçakların kalkmasını engellemek isteyen vatandaşlara yaylım ateşi açıldı ve 5 kişi şehit oldu, 40 kişi de yaralandı.
 orgeneral akar, baŞbakanliĞa getİrİldİ
 saat 09.40″da genelkurmay başkanlığından çıkan 200″e yakın silahsız er ve erbaş polise teslim oldu.
 1563 gözaltı yapıldı
bu dakikalarda darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturmalar kapsamında, ülke genelinde gözaltına alınan gülen cemaati üyesi sayısı bin 563″e ulaştı.
 uluslararası basın mensuplarına da saat 05.00″ten itibaren şu mesaj verildi:"bu gece türk demokrasisine bir saldırı yaşanmıştır ve darbe girişimi olmuştur, darbe girişimi, ordu içindeki bir grubun kalkışmasıdır. İlk tahminimiz bu grubun fetÖ olduğu yönündedir. kesinlikle ordunun emir-komuta zinciri içinde gerçekleşmemiştir. yaptıkları açıklamalar bundan dolayı geçersizdir ve türk ordusunu temsil etmemektedir. ordu içinde aktif görevde olan birçok komutan, tv yayınları ile meşru hükümetin yanında olduklarını açıklıyorlar peş peşe. birçok noktada kontrol, demokrasi yanlısı güçlerde. tahminimiz 24 saat içinde tam kontrolün demokrasi yanlısı güçlerin eline geçeceği şeklindedir. dünyaya çağrımız, türk halkıyla dayanışma içinde olduklarını göstermeleridir. seçimle işbaşına gelmiş cumhurbaşkanı ve hükümetimiz görevlerinin başındadır ve hiçbir şekilde demokrasinin altını oyma girişimlerine boyun eğilmeyecektir. darbeciler en ağır şekilde bu yaptıklarının hesabını verecekler. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası