banner
Esnaf

​Ustalar, motosiklet sürücülerini uyardı

aksaray”da 34  yıldır motosiklet ve bisiklet tamiri işi yapan murat çakmak, motosiklet kullanıcılarına önemli uyarılarda bulundu.  aksaray”da 34  yıldır motosiklet ve bisiklet tamiri işi yapan murat çakmak, motosiklet kullanıcılarına önemli..

​Ustalar, motosiklet sürücülerini uyardı
banner

aksaray”da 34  yıldır motosiklet ve bisiklet tamiri işi yapan murat çakmak, motosiklet kullanıcılarına önemli uyarılarda bulundu. 

aksaray”da 34  yıldır motosiklet ve bisiklet tamiri işi yapan murat çakmak, motosiklet kullanıcılarına önemli uyarılarda bulundu. kılıçaslan mahallesinde tamir, bakım, servis işi ile uğraşan motor ustası çakmak, motosiklet kullanan bir kimsenin sahip olması gereken en önemli üç şeyin, kask, mont ve ehliyet olduğunun altını çizerek, “Özellikle yaz aylarında motosiklet sayısında önemli artış yaşanıyor. İnsanlar, şehir içerisindeki işlerini hızlıca halletmeleri için motosiklet kullanmayı tercih ediyor. motosiklet binicilerine ilk tavsiyem ehliyetlerini alıp kasklarını takarak ve motosiklet montlarını giyerek motosiklete binsinler. bazı sürücüler motosikletlere çeşitli aparatlar takıp egzozlarını değiştiriyorlar. ben bu gibi durumlara karşıyım. 18 yaşın altında küçük çocuklar motosiklet kullanmamalıdır.motor fiyatları 3300 liradan başlayıp 10 bin liraya kadar çıkıyor.”diye konuştu.  
“motosİkletlerİn bellİ araliklarla motor
yaĞlari, fİltrelerİ, bujİlerİ deĞİŞtİrİlmelİ”
ehliyeti olmayan kadar, tüm evrakları tam olup kurallara uygun olarak motosiklet kullanmayan sürücülerin de bulunduğuna dikkat çeken çakmak, “diğer sürücüler kadar bunların da hakkı var. trafiği tehlikeye düşürerek ve çevreye rahatsızlık vererek dolaşan motosiklet sürücüleri hakkında gerekenler yapılmalıdır. motosikletlerin bakımları aksatılmamalıdır. motosikletlerin belli aralıklarla motor yağları, filtreleri, bujileri değiştirilmelidir. sağlıklı motosiklet kullanmak için bu bakımlara özen gösterilmelidir. havaların ısınması ile bizim işlerimizde de gözle görülür bir artış yaşanmaya başladı."dedi.foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası