banner
Gündem

Vali Aydoğdu, ‘Gençlerimizin geleceği için harekete geçmeliyiz’

Aksaray Emniyet Müdürlüğünün, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi tanıtımları sürüyor. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesinin sunumunu Emniyet..

Vali Aydoğdu, ‘Gençlerimizin geleceği için harekete geçmeliyiz’
banner

Aksaray Emniyet Müdürlüğünün, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi tanıtımları sürüyor. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesinin sunumunu Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Şahin yaptı.

Kültür Merkezi’nde  düzenlenen programa Vali Hamza Aydoğdu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir,  İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber ile öğretmenler ve daire müdürleri katıldı.

Gençlerin elinden tutulması gerektiğini ifade eden Vali Hamza Aydoğdu, “Bizim gençlere sahip çıkmamız lazım. Çocuklarınız bir arayış içerisinde. Yönlerini kaybetmişler. Acı olan durum ise bizim olduğumuz yer de gençler yok. Gençlerin olduğu yerde biz yokuz. Bizim çocuklarımızı iyi eğitmemiz lazım. Onlara daha saygın ortamlar oluşturmamız lazım. Biz bu konuda ailelerden destek istiyoruz. Çocuklarımıza her şartta ve ortamda kendilerine saygılı olmalarını öğreteceğiz. Bunu öğrettiğimiz zaman hiçbir problem yok. Bu projenin en büyük amacı bu. Çocuklarımıza sahip çıkmazsak gelecek diye bir şey olmayacak. Çünkü geleceği kurtarabilmek için bugünden harekete geçmemiz gerekiyor” dedi.

 

‘UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ’

Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir ise, tüm birimlerin koordineli olarak gece gündüz uyuşturucuyla mücadele ettiğini söyledi. Aydemir, “Gecemizi gündüzümüze katarak, çalıştığımızı bilmenizi istiyorum. Ekiplerimiz bu illeti satanları bulmak için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Sizler yani anneler bizlere bilgi verirseniz uyuşturucunun üstesinden gelebiliriz. Korkmayın biz sizleri koruruz. Bizim evladımız bu illete çok şükür bulaşmadı fakat sonrasında bulaşmayacağının garantisini verebiliyor muyuz? Ben veremiyorum. Kafanızı çevirdiğiniz ve görmezden geldiğiniz her kötülük dönüp dolaşıp sizi bulur” dedi.Anneler ile birlikte çocuklara sahip çıkmaya çalıştıklarını kaydeden Murat Kolcu, “Evlatlarımıza sahip çıkma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi de güçlü bir şekilde devam ediyor. Evlatlarımızın geleceğine sahip çıkmak açısından annelere çok iş düşüyor. Bunu  bir defa daha hatırlatıyoruz” diye konuştu. Foto-Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası