banner
Gündem

Vatandaşların gönlüne dokunuluyor

aksaray belediyesi; bebek taksi, hoş geldin bebek hediyesi, çorba evleri, glütensiz gıda desteği, mobil tatlı aracı, kuaför hizmetleri, evde bakım ve temizlik hizmetleri gibi projelerle vatandaşların gönlüne dokunuyor. aksaray belediyesine..

Vatandaşların gönlüne dokunuluyor
banner

aksaray belediyesi; bebek taksi, hoş geldin bebek hediyesi, çorba evleri, glütensiz gıda desteği, mobil tatlı aracı, kuaför hizmetleri, evde bakım ve temizlik hizmetleri gibi projelerle vatandaşların gönlüne dokunuyor.

aksaray belediyesine bağlı sosyal yardım İşleri müdürlüğü ekipleri evinde yemek yapma imkânı olmayan yaşlı engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarına günlük sıcak yemek ikramında bulunmanın yanı sıra ihtiyaç sahiplerine gıda kolileri ve alışveriş çeki yardımlarında bulunuyor. aksaray belediyesi tarafından sosyal belediyecilik alanında yapılan çalışmalardan biri olan sosyal mağaza otobüsü ile ihtiyaç sahibi ailelerin kıyafet mont ayakkabı gibi giyinme gereksinimleri karşılanıyor. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası