banner
Gündem

Veteriner Fakültesi şehrin potansiyeline katkı sunuyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, şehrin tarım ve hayvancılık potansiyeline uygun nitelikte çalışmalar üretmeye gayret ettiklerini, bu konuda veteriner fakültesi”nin son derece önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi. Şahin,..

Veteriner Fakültesi şehrin  potansiyeline katkı sunuyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, şehrin tarım ve hayvancılık potansiyeline uygun nitelikte çalışmalar üretmeye gayret ettiklerini, bu konuda veteriner fakültesi”nin son derece önemli faaliyetler gerçekleştirdiğini söyledi.
Şahin, asÜ veteriner fakültesi mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi ve düzenlenen akademik kurul toplantısına katıldı. kampüste son dört yıl içerisinde yapılan çalışmalara dikkat çeken ve ilk dönemin genel itibariyle fiziki gelişime ayrıldığını kaydeden asÜ rektörü, ikinci dönemde enerjinin çoğunlukla kültür, sanat, spor, proje odaklı çalışmalara harcanacağını vurguladı. tüm işleri büyük bir titizlik içerisinde yapmaya çalıştıklarını ve olabildiğince fazla iş üretmek amacında olduklarına dikkat çeken prof. Şahin, “veteriner fakültemiz için de önem arz eden pek çok çalışmayı hayata geçirdik. yeni binanın eğitim-öğretime geçmesi, akademik kadronun geliştirilmesi, laboratuvar imkânları… tüm bu alanlarda oldukça iyi bir noktaya geldik. embriyo transfer merkezi, deney hayvanları merkezi ve hayvan hastanesi konularında da hızlı şekilde ilerliyoruz. bu alanlara dair yapılan her çalışmanın toplumsal katkısı var. Şehrimizin potansiyelini de geliştirmeye çalışıyoruz. hepimiz aynı gemideyiz. burada ortaya çıkan her başarı, bir biçimde hepimizi olumlu etkiliyor. amacımız, bu ruhla üniversitemizi geliştirmek ve başarılara yenisi eklemektir” dedi. toplantıda, veteriner fakültesi dekanı prof. dr. mustafa cemal darılmaz da kısa bir konuşma yaptı ve fakültenin son durumu hakkında bilgiler verdi. anlamlı bir derinlik oluşturmak için gayret gösterdiklerini kaydeden darılmaz, planlanan projeleri de anlattı.toplantı sonunda asÜ rektörü, akademisyenleri dinledi ve görüş ve önerilerini aldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası