banner
Spor

Voleybol Liglerinin en genç takımı Aksaray’da

türkiye”de voleybol, kadın voleybol milli takımının ve sultanlar liginde yer alan takımların dünya arenasındaki başarıları sayesinde ülkemizde oldukça popüler bir spor haline gelmiştir. Ülkemizdeki voleybol liglerinde yer alan ve kadınlar..

Voleybol Liglerinin en genç takımı Aksaray’da
banner

türkiye”de voleybol, kadın voleybol milli takımının ve sultanlar liginde yer alan takımların dünya arenasındaki başarıları sayesinde ülkemizde oldukça popüler bir spor haline gelmiştir. Ülkemizdeki voleybol liglerinde yer alan ve kadınlar 2. lig”inde aksaray”ı temsil eden kuzeyboru altyapı 14,5 yaş ortalaması ile ülkemizin en genç takımı olmuştur.
“sen de sultan ol” sloganı ile yola çıkan kuzeyboru altyapı, ligdeki ilk 7 maçında oldukça iyi bir ivme kazandı. kuzeyboru altyapı, uzun yıllar voleybol liglerinde yer alan takımların performansını aratmayan bir oyun ile aksaraylı voleybol severleri heyecanlandırdı. kuzeyboru altyapı”nın 12. gruptaki rakiplerine karşı oynadığı maçlarda 9 puan toplayarak 6. sıraya yükseldi. temsilcilerimiz henüz voleybol kariyerlerinin başında olmalarına rağmen rakiplerine karşı sergiledikleri oyunlar ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı.
bu kadar kısa sürede istikrarlı bir yol çizen kuzeyboru altyapı, türkiye”nin en genç ve en yeni takımı olarak aksaray”ı “voleybol ülkesinin voleybol şehri” olması için temsil etmeye devam etmektedir. aksaray adına gurur verici işlere imza atan ‘sen de sultan ol” projesinin kısa sürede yakaladığı bu ivme kuzeyboru altyapı”yı gelecek yıllarda üst liglere taşıyacak ve her bir genç oyuncuyu yeni başarılara götürecektir. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası