banner
Gündem

Yabancı öğrencilerde sinema ile buluşturuluyor

yabancı öğrencilerde  sinema ile buluşturuluyor kültür ve turizm bakanlığı”nın 180 günlük eylem planı çerçevesinde “yabancılar kültür programı projesi” kapsamında uluslararası koruma ve geçici koruma kapsamında İlimizde eğitimine devam eden 6..

Yabancı öğrencilerde  sinema ile buluşturuluyor
banner

yabancı öğrencilerde 
sinema ile buluşturuluyor
kültür ve turizm bakanlığı”nın 180 günlük eylem planı çerçevesinde “yabancılar kültür programı projesi” kapsamında uluslararası koruma ve geçici koruma kapsamında İlimizde eğitimine devam eden 6 okulumuzdan 120 yabancı uyruklu öğrenci sinemayla buluşturuldu. İl milli eğitim müdürlüğü, İl kültür ve turizm müdürlüğü ve İl göç İdaresi müdürlüğü işbirliğiyle ortaklaşa organize edilen sinema filmi izleme etkinliğine İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, İl kültür ve turizm  müdürü mustafa doğan, gençlik ve spor İl müdürü cüneyt alkan, göç İdaresi müdürü hasan ekecik ve temel eğitim Şube müdürü murat görmez katıldı.  etkinlik kapsamında öğrencilerle film izleyen heyet sinema çıkışında öğrencilerle fotoğraf çekindiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası