banner
Gündem

Yargı Dizisi’nin yeni bölüm çekimleri Ihlara Vadisinde gerçekleştiriliyor

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Ay Yapım imzalı, Yargı dizisinin yeni bölüm çekimlerinin bir bölümü Ihlara Vadisi’nde gerçekleştirildi. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki televizyon..

Yargı Dizisi’nin yeni bölüm çekimleri Ihlara Vadisinde gerçekleştiriliyor
banner

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Ay Yapım imzalı, Yargı dizisinin yeni bölüm çekimlerinin bir bölümü Ihlara Vadisi’nde gerçekleştirildi.

Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündeki televizyon dizisinin başrol oyuncuları Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz Ihlara Vadisi’nde yapılan dizi çekimleri için Aksaray’a geldi. Kalabalık dizi ekibinin görev aldığı yeni bölüm çekimleri Ihlara Vadisi içerisinde yapıldı.

Dizinin başrol oyuncusu olan Avukat Ceylin rolünü canlandıran Pınar Deniz ile Cumhuriyet Savcısı Ilgaz Kaya rolünü canlandıran Kaan Urgancıoğlu, Ihlara Vadisi’ni gezmeye gelen hayranlarıyla fotoğraf çektirirken Ihlara Vadisi’nin doğal güzelliğini muhteşem bulduklarını belirttiler.Oyunculara Aksaray’ın tescilli lezzeti ‘İncelek’ tatlısı ikram edildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası