banner
Gündem

Yarışmaya yetişecek milli sporcuların yardımına Vali koştu

aksaray-konya karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle dün saat 20.00 sıralarında ulaşıma kapandı. geceden bu yana tesislerde bekleyen otobüslerdeki yolcular ise yurtlara yerleştirildi. yolun kapanması ile adana yolundaki tesiste bekleyen..

Yarışmaya yetişecek milli sporcuların yardımına Vali koştu
banner

aksaray-konya karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle dün saat 20.00 sıralarında ulaşıma kapandı. geceden bu yana tesislerde bekleyen otobüslerdeki yolcular ise yurtlara yerleştirildi.

yolun kapanması ile adana yolundaki tesiste bekleyen ve wushu sanda türkiye Şampiyonası”na yetişmeye çalışan reyhan tural ve gülfem Şen, sosyal medyadan vali hamza aydoğdu”dan yardım istedi. aydoğdu da kayıtsız kalmayarak sporcuları özel araçla antalya”ya gönderdi.

Şampiyonaya yetişeceği için mutlu olduğunu belirten 16 yaşındaki reyhan tural “wushu sanda türkiye şampiyonası için antalya”ya gidiyoruz. arkadaşımla beraber yarışmaya katılacaktık fakat yollar sıkıntılıydı. valimize sosyal medyadan ulaştık ve bu konuda yardım istedik. oda bizi kırmadı ve bize araba gönderdi. kısa süre içerisinde de bizi yarışmaya yetiştireceğini söyledi. valimiz hamza aydoğdu”ya teşekkür ederiz” dedi.

sanda yarışmasına 52 kilodan katılacağını belirten 15 yaşındaki gülfem Şen ise antalya”da aksaray”ı temsil etmek istediklerini söyledi.

valİ, sporculari arayarak Şampİyona da baŞarilar dİledİ

konu hakkında açıklamalarda bulunan Öğretmen ayşegül akça ise, “konya yolu tipi nedeni ile kapandı. bizde uzun bir süre burada beklediğimiz için bu havayı solumak zorunda kaldık. biraz sıkıntılı bir süreçti. bu zamana kadar burada bekledik çünkü diğer yolcularımız ile beraber hareket etmek istedik. sabaha kadar bekledikten sonra valimize ulaşmak istedik. daha öncede farklı sebeplerden kendisine ulaştığımızda bize hemen geri dönüş yapmıştı. yine aynı şekilde karşılık vereceğini düşünerek neler yapabileceğimizi sorduk. sağ olsun hemen geri dönüş yaptı. telefon numaramızı aldılar ve daha sonra bize yardımcı oldular. Şu an bir araç tahsil edildi. maçımıza yetişeceğimizi düşünüyorum” dedi.

ekiplerini gönderen vali aydoğdu, sporcuları arayarak başarılar ve iyi yolculuklar diledi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası