banner
Spor

Yaşlılara anlamlı yeni yıl sürprizi

aksaray beŞİktaŞlilar derneĞİ huzur evİ sakİnlerİnİ yenİ yilda da unutmadi aksaray beşiktaşlılar derneği ve aksaray Üniversiteli beşiktaşlılar topluluğu abdulkadir Üçyıldız huzurevi sakinlerini ziyaret etti.  ziyarette topluluk adına bir açıklama yapan..

Yaşlılara anlamlı  yeni yıl sürprizi
banner

aksaray beŞİktaŞlilar derneĞİ huzur evİ sakİnlerİnİ yenİ yilda da unutmadi
aksaray beşiktaşlılar derneği ve aksaray Üniversiteli beşiktaşlılar topluluğu abdulkadir Üçyıldız huzurevi sakinlerini ziyaret etti.  ziyarette topluluk adına bir açıklama yapan beşiktaşlılar derneği başkanı bilgehan çoşkuner, “dünle bugün arasında ki köprülerdir, kültür yaşamımızı yarınlara taşımamızı sağlayan en önemli varlıklarımız. ulu Önder atatürk ne demiştir “bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur. bu duygularla ekip olarak tüm yaşlılarımıza, büyüklerimize minnet ve şükran duygularımızla yaşama sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı mutlu yıllar temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz."diye konuştu. (haber merkezi)
 
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası