banner
Gündem

Yatırım ve hizmetlerimiz her yönden devam ediyor

diŞ bİrİmlerİ İnceleyen beledİye baŞkani evren dİnçer; ‘gece gÜndÜz demeden çaliŞiyoruz”   belediye başkanı evren dinçer, haftanın ilk gününde mesaiye dış birimleri inceleyerek başladı. yardımcıları ile birlikte destek hizmetleri müdürlüğü..

Yatırım ve hizmetlerimiz her yönden devam ediyor
banner

diŞ bİrİmlerİ İnceleyen beledİye baŞkani evren dİnçer; ‘gece gÜndÜz demeden çaliŞiyoruz”  
belediye başkanı evren dinçer, haftanın ilk gününde mesaiye dış birimleri inceleyerek başladı. yardımcıları ile birlikte destek hizmetleri müdürlüğü hizmet binasına geçen başkan evren dinçer, garaj bölümünde yer alan atölyeleri ziyaret edip, “Şehrimize ve insanımıza daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmak için ekip olarak gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
belediye başkanı evren dinçer, yardımcıları ile birlikte sabahın erken saatlerinde destek hizmetleri müdürlüğünü ziyaret ederek ekiplerin, mesai öncesinde başlattıkları hazırlık çalışmasını yerinde inceledi. destek hizmetleri müdürlüğü bünyesinde yer alan araç ve ekipmanların son durumu hakkında bilgiler alan başkan dinçer, garaj sahasında yer alan ulaşım hizmetleri müdürlüğü, park bahçe ve temizlik İşleri müdürlüğü, fen İşleri müdürlüğü, su ve kanalizasyon müdürlüğüne ait depo ve atölyelerde incelemelerde bulundu.
atölyelerde çalışan personellere kolaylıklar dileyen başkan evren dinçer,en iyi hizmetin sunulabilmesi için her zaman planlı, yerinde ve doğru zamanlamanın şart olduğunu ifade etti.
aksaray belediyesi tarafından yürütülen yatırım ve hizmetlerin her yönden sürdüğünü işaret eden başkan evren dinçer, şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak alt ve üst yapı çalışmalarınındevam ettiğini açıkladı. bunun yanında şehrin temizliği, trafik ve ulaşım hizmetlerinin koordinesi, çocuk oyun parkı ve insanların dinlenebilecekleri mesire alanlarında çevre düzenlemesinin devam ettiğini sözlerine ekledi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası