banner
Gündem

Yaz lastiği mesaisi başladı

1 nisan tarihi itibariyle sona erecek olan kış lastiği uygulaması nedeniyle aksaray”da vatandaşlar araçlarına yaz lastiği taktırmak için oto lastik tamircilerine şimdiden akın etti. 1 nisan tarihi itibariyle sona erecek..

Yaz lastiği  mesaisi başladı
banner

1 nisan tarihi itibariyle sona erecek olan kış lastiği uygulaması nedeniyle aksaray”da vatandaşlar araçlarına yaz lastiği taktırmak için oto lastik tamircilerine şimdiden akın etti.
1 nisan tarihi itibariyle sona erecek olan kış lastiği uygulaması nedeniyle aksaray”da vatandaşlar araçlarına yaz lastiği taktırmak için oto lastik tamircilerine şimdiden akın etti.
yasa gereği zorunlu hale getirilen kış lastiği döneminin sona ermesine sayıla günler kala, lastikçilerde yoğun mesai şimdiden başladı. vatandaşların yaz lastiklerini taktırmak için oto lastikçilere akın etmesi sanayi esnafının yüzünü güldürdü.
araç sahiplerinin kış lastiklerini değiştirdiğini ve yoğunluk olduğunu belirten oto lastikçi Ömer yanık, “kış lastiği çıkarılmadığı zaman aracın balansının bozulmasına neden oluyor. kış lastiği erken eriyor ve havaların ısındığı zaman kış lastiği ses yapıyor. Özel araçlar ile yazlık lastik değişimine şimdiden başladık. 1 nisan itibari ile de ticari taksiler, minibüsler, kamyonlar, çekiciler gibi birçok araca da yaz lastiği takacağız.” dedi.
"bilindik marka lastik alsınlar"
yaz lastiğinin aşınmamış olması gerektiğini vurgulayan yanık, "lastik değişimine gelen kişilerin lastiklerini kontrol ediyor ve aşınmış ise ilk önce lastik önerisi sunuyoruz. kalitelerine göre lastikleri gösteriyoruz. müşteri fiyatını makul bulduysa değiştiriyor. kara borsa lastik çin malı adında lastikleridir. müşterilerimiz belli markaları alsınlar. belli marka alınca lastikleri daha uzun ömürlü oluyor. erkenden aşınmaz ve daha iyi yol tutuşu olur" şeklinde konuştu.
lastikçilerde yoğunluk oluşturan sürücüler de, bahar gelmesiyle birlikte kış lastiklerini çıkartıp, yaz lastiklerini taktırdıklarını aktardı. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası