banner
Gündem

Yazgı; ‘Çocuklarımız camileri şenlendiriyor’

baŞkan yazgi kur”an-i kerİm ÖĞrenen mİnİklerİ zİyaret ettİ aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, İl müftülüğüne bağlı kocasinan camii”nde eğitim gören kur”an kursu öğrencilerini ve hocalarını ziyaret etti. koca sinan..

Yazgı; ‘Çocuklarımız  camileri şenlendiriyor’
banner

baŞkan yazgi kur”an-i kerİm ÖĞrenen mİnİklerİ zİyaret ettİ
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, İl müftülüğüne bağlı kocasinan camii”nde eğitim gören kur”an kursu öğrencilerini ve hocalarını ziyaret etti.
koca sinan cami İmam hatip”i osman canlıer , “camilere gelen çocuk ve gençlere kur”an-ı kerim”in yanı sıra temel dini bilgiler de öğretiyoruz. peygamber efendimizin örnek hayatı, inanç esasları, ibadetler, abdest, namaz, zekât, hac, oruç gibi bilgilerde öğretiyoruz ”dedi. ziyaretinden dolayı belediye başkanı haluk Şahin yazgı” ya teşekkür etti.
Öğrencilerle yakından ilgilenen belediye başkanı haluk Şahin yazgı, dini eğitim almak isteyen çocuklar için böyle bir fırsatın oluşturulmasının güzel olduğunu belirtti. başkan yazgı, “koca sinan camisi yaz dönemi kur”an kursu”nu ziyaret ederek yetkili arkadaşlardan bilgi aldım. yaklaşık 250 kız ve erkek çocuğun eğitimi pratik olarak camide, teorik olarak da okular da gerçekleştiriliyor. görevlilerimizin gayretli olduklarını gördüm. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
konuşmasının ardından öğrencilere kek ve meyve suyu hediye eden başkan yazgı, görevlilere ve çocuklarını kur”an kursuna yollayan ailelere teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası