banner
Gündem

Yemen’de Aksaray izi

aksaray İhh İnsani yardım derneği, yemen”deki iç karışıklık nedeniyle mağdur durumda olan insanlara gıda ve sağlık yardımında bulunmak üzere İstanbul”dan gönderilen ekibe aksaray”dan bir gönüllünün dâhil edildiğini bildirdi. yemen çok..

Yemen’de Aksaray izi
banner

aksaray İhh İnsani yardım derneği, yemen”deki iç karışıklık nedeniyle mağdur durumda olan insanlara gıda ve sağlık yardımında bulunmak üzere İstanbul”dan gönderilen ekibe aksaray”dan bir gönüllünün dâhil edildiğini bildirdi.
yemen çok çaresİz
konu ile ilgili açıklama yapan aksaray İhh başkanı Şenol korkmaz, dünyada gelişen en üzücü olayların yaşandığı bir dönemin şahitleri olarak varlık ve yokluk içinde olan herkesin büyük bir imtihan halinde olduğunu söyledi. vekalet savaşlarının en çok sivil halka zarar verdiğini vurgulayan korkmaz, İhh olarak amaçlarının hem yaraları sarmak hem de yapılan zulüm ve sömürüleri dünyaya duyurmak olduğunu ifade etti.
tam bİr yil geçtİ
tam bir yıl önce yemen haftası başlığıyla aksaray”da aksaray belediyesi-akmek işbirliğinde
büyük bir yardım organizasyonu gerçekleştirdiklerini hatırlatan İhh başkanı korkmaz, dayanışma ruhu ile yemen”e büyük bir yardım gönderildiğini hatırlattı.
yardima devam
yardımların hala devam ettiğini vurgulayan İhh başkanı korkmaz, an itibariyle bölgede bulunan aksaray İhh arama kurtarma gönüllüsü ertuğrul avan”ın bölgede gıda ve sağlık çalışmalarına eşlik ettiğini söyledi. bölgeden gelen bilgiler doğrultusunda açıklamasına devam eden korkmaz: "yaklaşık 32 saatlik meşakkatli bir yolculuk sonrası yemen”in magrib şehrine ulaşan yardım heyeti ilk olarak salgın hastalıklarla mücadele kapsamında dank hummasına karşı ilaçlama çalışmasında bulundular. bir gün sonra gıda dağıtımında bulunan ekip bir hafta boyunca çalışmalara devam edecektir" dedi.
İyİlİk çaĞrisi
İyilikte diğer illere göre ön sıralarda olan aksaray”ımıza çağrıda bulunan korkmaz yemen için hala bağışların kabul edildiğini sözlerine ekledi.
zekat, sadaka, vb yardımda bulunmak isteyenlerin
#hesap adı:
aksaray İnsan hak ve hürriyetleri İnsani yardım derneği
#iban no: tr680020500009105070200001
#açıklama: yemen bilgileri ile bağış yapacakları belirtildi. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası