banner
Gündem

Yeni oyun parkları hizmete sunuluyor

aksaray belediyesi şehir genelinde yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek ve çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturulmak için 2.5 yılda 24 yeni oyun parkını hizmete sundu. aksaray belediyesi, yeni çocuk oyun parkları..

Yeni oyun parkları hizmete sunuluyor
banner

aksaray belediyesi şehir genelinde yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek ve çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturulmak için 2.5 yılda 24 yeni oyun parkını hizmete sundu.
aksaray belediyesi, yeni çocuk oyun parkları yaparak şehir genelindeki park sayısını 261″e yükseltti. yeni park yapımının yanı sıra mevcutta bulunan parkların eskimiş, kullanılmaz hale gelmiş oyun gruplarının bakım, onarımını gerçekleştiriyor. 
belediye başkanı dr. evren dinçer”in göreve gelmesiyle birlikte güvenliği artırılan birçok parkın da zemini kauçuk kaplama zeminle yenilenirken, birçok oyun grubu ve spor alet ve ekipmanı yenileriyle değiştirildi.

geçtiğimiz günlerde paşacık mahallesinde gülümse parkın açılışını gerçekleştiren başkan dinçer, kurtuluş mahallesinde bulunan latif emekli parkının, fatih mahallesi parkının da açılışa hazır hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.


park yapımı noktasında rekor sayılara ulaşan aksaray belediyesi, 2.5 yıl içerisinde tacin mahallesi recep tayyip erdoğan parkı ile tokİ gençosman parkı içerisine engelli çocuklar için 2 adet engelsiz park inşa etti. geniş yeşil alanlara sahip olan parklar ile şehir genelinde kişi başına düşen yeşil alan varlığında ciddi oranda artış yaşandı. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası