banner
Spor

​Yetenek Avında Sona Yaklaşılıyor

“türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi aksaray”da devam ediyor.  “türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi aksaray”da devam ediyor. yaklaşık bir aya yakın bir süredir aksaray”da devam..

​Yetenek Avında Sona Yaklaşılıyor
banner

“türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi aksaray”da devam ediyor. 
“türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi aksaray”da devam ediyor. yaklaşık bir aya yakın bir süredir aksaray”da devam eden “türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi”nde” sona geliniyor. sağlıklı ve hareketli bir yaşamın gereği olarak toplumda spor yapma kültürünün yerleştirilmesi, sporun geniş kitlelere yaygınlaştırılmasıyla çocuk ve gençlere sporu sevdirerek onları sporla tanıştırmak, spora başlama yaşında bulunan yetenekli çocukları tespit ederek spor branşlarına yönlendirmek ve üst düzey sporcu olarak yetiştirilmelerini sağlamak amacıyla türkiye sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi devam ediyor. 7 mayıs 2018 tarihinde başlayan proje 7 haziran”da sona erecek. proje İl ve ilçeler dahil olmak üzere okullarda eğitim alan 3. sınıf öğrencilerinden yaklaşık 6 bin 500″ün üzerinde öğrenci yetenek taramasından geçecek. aksaray İl merkezinde tamamlanan taramaların ardından şuan ilçelerimizde ki öğrenciler yetenek taramasından geçiyor. sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme projesinde yetenekli öğrencileri belirlemek amacıyla spor salonunda kurulan parkurda elektronik cihazlar ile akademisyenlerin denetiminde alanında uzman beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından ölçümler yapılıyor. değerlendirme sonucunda yetenekli öğrencilere temel spor eğitimleri verilerek, branşlara yönlendirilerek ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirilecektir.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası