banner
Spor

Yomra’da kaybettik

tff 3″üncü lig 2″inci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin dördüncü haftasında yomra deplasmanında 2-0 mağlup oldu.  trabzon yomra stadı”nda oynanan karşılaşmayı hakem hakan ergin yönetti. temsilcimiz aksaray..

Yomra’da kaybettik
banner

tff 3″üncü lig 2″inci grup”ta mücadele eden futbol temsilcimiz aksaray belediyespor, ligin dördüncü haftasında yomra deplasmanında 2-0 mağlup oldu.  trabzon yomra stadı”nda oynanan karşılaşmayı hakem hakan ergin yönetti.
temsilcimiz aksaray belediyespor sahaya,  serkan demirol, alperen kuyubaşı, gürcan gözüm, çağlar Özer, alican tez, furkan temir, oğuzhan köseoğlu, muhammed can , furkan temir, necmi çoban ve fatih çolak 11″i ile çıktı.
maçın ilk yarısında etkili ve baskın bir oyun sergilemeye çalışan yomra, sağ ve sol kanatlarda oyun kurdu ve maçın 8″inci dakikasında fatih taşdelen”in golü ile 1-0 öne geçti. ev sahibi takım 28″inci dakikada mert kurt”un attığı gol ile durumu 2-0 yaptı. temsilcimiz aksaray belediyespor hücum kanatlarında etkili olmaya çalışsa da gol yollarında başarılı olamadı ve ilk yarı yomraspor”un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. karşılaşmanın ikinci devresinde aksaray belediyespor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. aksaray belediyespor”un ikinci deplasman karşılaşmasında puan kaybetmesi taraftarları ve camiayı üzdü. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası