banner
Gündem

Zinciriye Medresesi ilham olmaya devam ediyor

aksaray belediyesi, mühendislik alanında tüm dünyada kullanılan autocad ve solidworks programlarına yönelik eğitimleri zinciriye medresesinde ücretsiz olarak veriyor. eğitim alanında birçok çalışma yürüten aksaray belediyesi ekipleri, mühendislik alanında kullanılan autocad..

Zinciriye Medresesi ilham olmaya devam ediyor
banner

aksaray belediyesi, mühendislik alanında tüm dünyada kullanılan autocad ve solidworks programlarına yönelik eğitimleri zinciriye medresesinde ücretsiz olarak veriyor.
eğitim alanında birçok çalışma yürüten aksaray belediyesi ekipleri, mühendislik alanında kullanılan autocad ve solidworks programlarına yönelik eğitimlere 1 kasım tarihinde başladı. 20 kişilik gruplar halinde verilen eğitimler 45 gün sürecek. alanında uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimler, hafta içi; pazartesi, salı ve çarşamba günleri zinciriye medresesinde uygulamalı ve teorik olarak veriliyor. genellikle üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği autocad ve solidworks eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere halk eğitim merkezi onaylı sertifika verilecek. sertifikayı alan kursiyerler, iş başvurularında ve iş hayatlarında çizim yaparken öğretilen programları çok rahat kullanabilecekler.
zinciriye medresesinin manevi atmosferinde birçok eğitimler düzenleyen aksaray belediyesi ekipleri, diğer eğitim programlarda olduğu gibi kursiyerlerin keyifli zaman geçirmesi için molalarda çeşitli ikramlarda bulunarak eğitimleri daha eğlenceli hale getiriyor. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası